Postet nga: Komuna e Kllokotit

Komuna me madhësinë e fshatit që nuk po i del në krye halleve të banorëve

Ujërat termal me veti shëruese që rrjedhin nën territorin e vogël të Komunës së Kllokotit nuk po arrijnë të shërojnë edhe problemet që e ...

VIDEO: Vetura zyrtare në vikend merr udhë për kositje të barit

Një veturë zyrtare e Komunës së Kllokotit është vënë në përdorim edhe për nevoja personale.

Shtabi emergjent i Komunës së Kllokotit bën përgatitje për ta luftuar COVID-19

Komuna e Kllokotit, që është shumë afër me komunën e Vitisë, ku ishte shfaqur rasti i parë i infektuar me COVID-19, ka formuar shtabin emergjent dhe ka bë...

Dosja e Prokurorisë: Ish-drejtori i Financave në Kllokot i akuzuar për keqpërdorimin e mbi 10 mijë eurove

Seanca ndaj ish-drejtorit për Buxhet dhe Financa në Komunën e Kllokotit Nikolla Nojkiq, i akuzuar nga Prokuroria se nuk ka kryer detyrat e domosdoshme të përcaktuara me ...

Shpallet i pafajshëm ish-Kryetari i Kllokotit

Sasha Mirkoviq dhe Zharko Dejanoviq, ish- Kryetar i Komunës dhe përkatësisht ish-Kryetari i Kuvendit të kësaj komune janë shpallur të pafajshëm për keqpërdorim ...

Ish-kryetari dhe ish-kryekuvendari i Kllokotit dalin para gjyqit në rigjykimin për keqpërdorim të detyrës

Në gjykimin për keqpërdorim të detyrës zyrtare ndaj të akuzuarve Sasha Mirkoviq dhe Zharko Dejanoviq është dhënë fjala përfundimtare.

Prokuroria zbulon skemë interesante të korrupsionit në komunën e Kllokotit

Ish-drejtori për Buxhet dhe Financa në Komunën e Kllokotit, Nikolla Nojkiq, ka dalë para gjyqit për t’u përgjigjur për akuzën – keqpërdorim i ...

Komuna e Klloktit i blen 'tinëz' tre telefona

Komuna e Kllokotit nuk e ka respektuar fare Ligjin e Prokurimit Publik kur ka vendosur të blej pajisje teknike për nevoja të zyrtarëve të Komunës.