Postet nga: Komisioni Qendror i Zgjedhjeve

Numërohen më shumë se gjysma e votave me kusht dhe të personave me nevoja të veçanta

Deri në orën 15:00 janë numëruar rreth 13 mijë vota me kusht dhe personave me nevoja të veçanta.

Prokuroria mban takim koordinues për zgjedhjet e 6 tetorit       

Prokuroria e Shtetit sot ka mbajtur me institucionet të cilat janë nënshkruese të memorandumit të bashkëpunimit për procesin zgjedhor (KQZ, PZAP, PSh, PK dhe KGjK).

Rreth 2 milionë votues për 6 tetor, pastrohen nga listat rreth 33 mijë emra

Komisioni Qendror Zgjedhor ka mbajtur mbledhjen e radhës në të cilën është marrë vendim për pastrimin e listave zgjedhore ndërsa ka njoftuar edhe për numrin ...

KQZ miraton rolin 'këshillëdhënës' të OSBE-së në veri në ditën e zgjedhjeve

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e 30-të të rregullt me shtatë vota 'për' ka votuar për angazhimin eMisionit të OSBE-së me mision si në zgjedhjet e fundit, ...

KQZ i dërgon në Prokurori dallaveret në votimet e vitit 2017

Të gjitha parregullsitë në zgjedhjet e fundit parlamentare të mbajtura në qershor të vitit 2017 do të adresohen në Prokurorinë e shtetit nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve.

KQZ shpall rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve në katër komunat veriore

Në mbledhjen e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve u shpallën rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Leposaviq, Zveçan, Zubin Potok dhe Mitrovicë ...

Hamiti: Dikujt po i konvenon të dështoj konkursi për zv/kryeshef dhe drejtor të ZRPP-së

Në mbledhjen e 17-të të mbajtur sot nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pikë e rendit të ditës ishte edhe “Formimi i panelit intervistues për pozitën e zë...

KQZ kërkon nga Sekretariati të dijë sa vota me kusht janë për zgjedhjet në veri

Në mbledhjen e 17-të me radhë të Komisionit Qendror Zgjedhor të mbajtur sot Enis Halimi, kryeshef i Ekzekutiv i Sekretariatit të KQZ-së nuk ka dhënë detaje nga procesi i ...