Postet nga: Komuna e Dragashit

Referenti nga Dragashi akuzohet se pronën prej 250 mijë euro ia kaloi dikujt tjetër

Prokuroria e Prizrenit, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër A.S. referent në Zyrën Kadastrale të Drejtorisë për Urbanizëm, Kadastër dhe ...

Subvencionet e dyshimta për OJQ-të në Dragash

Komuna e Dragashit subvencionoi dy organizata joqeveritare, në njërën prej të cilave anëtar themelues figuron një asamblist i Kuvendit Komunal, ndërsa në organizatën tjetër ...

Konfirmohet 'murtaja afrikane' në Dragash

Komuna e Dragashit ka njoftuar qytetarët se në territorin saj, zyrtarisht është konfirmuar 'murtaja afrikane e derrit'.

Auditori gjen parregullsi në dhënien me qira të pronave komunale në komunën e Dragashit

Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka bërë të ditur se në komunën e Dragashit ka gjetur parregullsi në dhënien me qira të pronave komunale.

Komuna e Dragashit angazhoi 11 zyrtarë për shërbime të veçanta pa procedurë të prokurimit

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se Komuna e Dragashit në vitin 2022 ka angazhuar 11 zyrtarë për shërbime të veçanta, pa kryer procedurat adekuate ligjore, konkretisht pa ...

Matja e premtimeve në sigurinë publike të kryetarit të Dragashit

Teksa fliste në debatin zgjedhor për zgjedhjet lokale të 2021, kur kandidonte për të parin e Dragashit, Bexhet Xeladini ishte përkujdesur që të mos jepte ndonjë premtim të ...

Dyshohet se nënshkroi kontratë me kompaninë e djalit të drejtorit, dënohet me kusht ish-zyrtari i Komunës së Dragashit

Ish-zyrtari i Komunës së Dragashit, Avni Nebiu të enjten , është dënuar me 1 vit burgim me kusht për akuzat për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Prokuroria kërkon dënimin e ish-zyrtarit që akuzohet se nënshkroi servisimin e veturave e Komunës së Dragashit në biznesin e djalit të drejtorit të Financave

Në Gjykatën e Prizrenit të hënën është dhënë fjala përfundimtare në rastin e ish-zyrtarit të Komunës së Dragashit, Avni Nebiu.