Postet nga: Komuna e Dragashit

LDK nuk e fiton Dragashin, PZAP anulon fletëvotimet e dërguara me postë në komunën e Dragashit (DOKUMENT)

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP), e ka konsideruar si të bazuar ankesën e kandidatit për kryetar të Komunës së Dragashit nga Partia Demokratike e ...

Diferenca e vogël e votave në Dragash, 308 votat e diasporës mund ta përcaktojnë fituesin

Komuna e Dragashit në zgjedhjet lokale 2021, nuk ka arritur ta zgjedh fituesin në raundin e parë të zgjedhjeve.

PDK në Dragash lidh koalicion me AAK, GIG dhe Pokret Za Gora

Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës për kryetar të Dragashit, Shaban Shabani, sot gjatë ditës ka lidhur koalicion parazgjedhor me tri parti të tjera në garën ...

LDK dhe LVV lidhin koalicion në Dragash

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) dhe Lëvizja Vetëvendosje (LVV) kanë arritur koalicion në Komunën e Dragashit.

LDK e PDK shkojnë në balotazh në Dragash

LDK e PDK me pak vota diferencë mes vete do të shkojnë në balotazh në garën për të parin e komunës së Dragashit.

Kandidati denoncon parregullsitë e konkursit në Dragash, Prokuroria nis hetimet

Një konkurs që ishte shpallur në janar të vitit 2020 nga Drejtoria e Arsimit në Dragash po hetohet nga Prokuroria e Prizrenit.

Mbi 70 % e pronave të Komunës, shfrytëzohen pa kontrata valide

Nga gjithsej 109 prona apo toka që evidentohen në regjistrin e Komunës dhe janë pronë e komunës, Auditori gjeti se 77 prej tyre shfrytëzohen me kontrata të skaduara që ...

Komuna kurrsesi t’i mbledh borxhet, kalon 2 milionë euro shuma e tyre

Borxhet e qytetarëve ndaj Komunës së Dragashit deri vitin 2020, arritën në 2,029,219 euro. Borxhi kryesisht i përket tatimit në pronë, taksës komunale në biznese dhe shfrytë...