Postet nga: Komuna e Dragashit

Dyshohet se dëmtoi buxhetin e komunës për 3 mijë euro, dënohet me kusht Menaxheri i Prokurimit në Dragash

Gjykata e Prizrenit e ka shpallur fajtor dhe e ka dënuar menaxherin e Prokurimit në Dragash, Nuro Ismaili.

KQZ certifikon rezultatin për kryetar të Dragashit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka certifikuar rezultatin për kryetar të Komunës së Dragashit, ku zyrtarisht Bexhet Xheladini i Lidhjes Demokratike të Kosovës i ka fituar zgjedhjet.

Nis numërimi i votave të diasporës për kryetar të Dragashit

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ka nisur numërimi i votave të pranuara nga jashtë Kosovës, të cilat i takojnë përsëritjes së rundit të ...

KQZ ka pranuar 322 pako të supozuara me fletëvotime për kandidatët për kryetar të Dragashit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka bërë e ditur se është duke vazhduar periudha për përsërtijen e votimeve nga jashtë Kosovës për raundin e dytë ...

Përsëritja e votimit nga diaspora për balotazhin në Dragash nis më 29 nëntor

Gjykata Supreme e Kosovës ka urdhëruar Komisionin Qendror të Zgjedhjeve që të përsërisë rundin e dytë të votimit për kryetar të Dragashit, Rundi i dytë ...

Shtatë raste të dhunës në familje në 24-të orët e fundit

Në Policinë e Kosovës janë raportuar shtatë raste të dhunës në shtatë qytete të ndryshme të Kosovës.

Dy zyrtarë të komunës së Dragashit pranojnë fajësinë për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe konflikt të interesit

Ahmet Bahtijari dhe Salajdin Vehbi, dy nga tre të akuzuarit kanë pranuar fajësinë lidhur me rastin ku Prokuroria i ngarkon se kanë dhënë parcelën dhe i ka ...

LDK e quan skandaloz vendimin e PZAP-së për votat e diasporës në Dragash

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) e ka quajtur skandaloz, vendimin e Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP), për anulimin e komplet votave të diasporës pë...