Postet nga: ahmet bahtijari

Dyshohet se nënshkroi kontratë me kompaninë e djalit të drejtorit, dënohet me kusht ish-zyrtari i Komunës së Dragashit

Ish-zyrtari i Komunës së Dragashit, Avni Nebiu të enjten , është dënuar me 1 vit burgim me kusht për akuzat për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Dënim me burgim me kusht për dy ish zyrtarët e Komuës së Dragashit për servisimin e automjeteve

2 vite e katër muaj burgim me kusht ndaj dy ish zyrtarëve të Komunës së Dragashit të akuzuar për servisim të veturave

Dy zyrtarë të komunës së Dragashit pranojnë fajësinë për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe konflikt të interesit

Ahmet Bahtijari dhe Salajdin Vehbi, dy nga tre të akuzuarit kanë pranuar fajësinë lidhur me rastin ku Prokuroria i ngarkon se kanë dhënë parcelën dhe i ka ...

Dosja e Prokurorisë: Komuna e Dragashit ia dha parcelën dhe i servisoi veturat në biznesin e djalit të drejtorit të Financave

 

Aktakuza: Ish- drejtori i Financave i çoi veturat e Komunës për servis te djali i tij

Ish-drejtori i Financave i Komunës së Dragashit, Ahmet Bahtijari, u deklarua i pafajshëm për akuzat e Prokurorisë së Prizrenit.

Dosja e Prokurorisë: Veturat e komunës në servis të djalit të drejtorit

Ahmet Bahtijari, ish - Drejtor i Financave në Komunën e Dragashit, po akuzohet nga Prokuroria në Prizren për veprat penale të keqpërdorimit të pozitës dhe konflikt ...