Postet nga: komisioni vleresues

Komisioni vlerësues finalizon raportin për rekomandim për anëtarë të KSHC-së

Komisioni vlerësues për anëtarë të Këshillit Shtetëror të Cilësisë të Agjencisë së Kosovës për Akreditim sot ka finalizuar raportin me emrat e ...

Këshilli Prokurorial i Kosovës: Do merren masa ndaj anëtarëve të komisionit për konkursin ku u shpërndanë pyetje të testit

Këshilli Prokurorial i Kosovës(KPK) përmes një komunikate ka njoftuar se do merren veprimet e nevojshme ligjore ndaj antarëve të komisionit vlerësues në procesin e ...

Transparenca e munguar në konkursin për Kryeprokuror të Shtetit 

Në procesin e përzgjedhjes së Kryeprokurorit të Shtetit, Këshilli Prokurorial i Kosovës nuk ka arritur t’i përmbushë në plotëni standardet e transparencës, ndë...

Teatri Kombetar

Prapaskenat e procesit për zgjedhjen e drejtorit të Përgjithshëm të Teatrit Kombëtar të Kosovës

Komisioni për Zgjedhjen e Kontesteve dhe Ankesa për zyrtarët publik i Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka refuzuar ankesat e dy kandidatëve për ...

Gara për kreun e ShSKUK-së, bordi i ndërron tre anëtarë të komisionit vlerësues

Bordi i Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës ka vendosur që të ndërrojë tre nga pesë anëtarët e komisionit vlerësues për zgjedhjen e ...

Eliminimi i Zenun Halilit ngjall polemika në Senat të UP-së

Senati i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, sot ka diskutuar në lidhje me raportin e komisionit profesional për përzgjedhjen e rektorit të UP-së.

Zhduken dosjet, paratë e shtetit nuk dihet se ku përfunduan

Emisioni Drejtësia në Kosovë ka zbuluar se raportet të cilat do arsytetonin shpenzimin e 40 mijë eurove për projekte të ekstremizmit të dhunshëm janë zhdukur nga Ministria e ...