Postet nga: Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK)

Protestuesit thonë se nuk do ta ndalin protestën deri në shkarkimin e kryeprokurorit Kujtim Munishi

Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist ka bërë të ditur se do vazhdojnë protestën para Këshillit Prokurorial të Kosovës (KPK) deri në një përgjigje ...

Këshilli Prokurorial i Kosovës: Do merren masa ndaj anëtarëve të komisionit për konkursin ku u shpërndanë pyetje të testit

Këshilli Prokurorial i Kosovës(KPK) përmes një komunikate ka njoftuar se do merren veprimet e nevojshme ligjore ndaj antarëve të komisionit vlerësues në procesin e ...

Dyshimet se kryeprokurori i Gjakovës shpërndau pyetjet e testit, Këshilli Prokurorial anulon konkursin

Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK) ka bërë të ditur se do të anulohet konkursi për rekrutim të bashkëpunëtorëve profesionalë në prokuroritë e Gjakovë...

KPK e propozon Blerim Isufajn për Kryeprokuror të Shtetit - VIDEO

Blerim Isufaj është votuar nga Këshilli Prokurorial i Kosovës për Kryeprokuror të ri të Shtetit.

KPK refuzon ankesat e kandidatëve për kryeprokuror të shtetit

Komisioni për rishqyrtimin e ankesave të kandidatëve për kryeprokuror të shtetit në përbërje të prokurorëve: Veton Shabani, Ardian Hajdaraj dhe Jehona Grantolli, kanë shqyrtuar ...

Komisioni i Venecias jep rekomandime shtesë për Ligjin për Këshillin Prokurorial

Në dhjetor të vitit 2021, Komisioni i Venecias, me kërkesë të ministres së Drejtësisë së Kosovës, Albulena Haxhiut, miratoi opinionin për projekt-amandamentet e ligjit për Kë...

Buxheti 2022, gjyqësorit dhe prokurorisë i shtohen 5.7 milionë euro

Me projektligjin për buxhetin për vitin 2022, për Këshillin Gjyqësor të Kosovës (KGjK) në kuadër të secilit bëjnë pjesë Gjykata Supreme, Gjykata e ...

Këshilli Prokurorial paralajmëron ndërprerjen e komunikimit me Qeverinë nëse nuk distancohet nga deklarata e zv/ministrit

Këshilli Prokurorial i Kosovës ka paralajmëruar se do të ndërpresë komunikimin me Qeverinë apo pushtetin ekzekutiv, siç i janë referuar ata, nëse këta të ...