Postet nga: Komisioni për të Drejtat e Njeriut

Hoti: Në pesë lokacione në Kosovë po kërkojmë për varreza masive

Kryetari i Komisionit Qeveritar për Persona të Zhdukur, Andin Hoti ka deklaruar se kanë filluar punën në pesë lokacione brenda Kosovës për varreza masive, por siç ...

UNHCR në Kosovë: Refugjatët duhet të binden të qëndrojnë në Kosovë

Komisoni për Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione sot ka mbajtur takim me përfaqësuesit e Misionit të Agjencisë së OKB-së pë...

Riaktualizohet çështja e bartjes së shamisë në shkolla

Deputetë nga Komisioni për të Drejtat e Njeriut në Kuvendin e Kosovës, kanë kërkuar nga Ministria e Arsimit që vajzave nën moshën 18 vjeçare, të ...

Nuk miratohet propozim-vendimi për zgjedhjen e 5 zëvendësve të Avokatit të Popullit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazinë Gjinore, Personat e Pagjetur dhe Peticionet nuk e kanë miratuar propozim-vendimin e Avokatit të Popullit për zgjedhjeve e pesë zëvendë...

Avokati i Popullit raporton para Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

Avokati i Popullit sot ka raportuar para Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione, lidhur me procesin e rekrutimit për ...

Mësimdhënësit serbë në Ranilluk kërkojnë kthimin e tyre në listën e pagave

Në Komisionin për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione, u shqyrtua kërkesa e 23 punëtorëve të arsimit nga komuniteti serb ...

Kolegët deputetë të Slobodan Petroviqit kërkojnë nga Policia ta konsiderojë mbrojtjen e afërt për të

Komisioni për të Drejtat e Njeriut ka diskutuar për ndalimin e deputetit dhe anëtarit të Komisionit, Slobodan Petroviq, nga ana e policisë serbe në kufirin Kosovë-Serbi.

VIDEO: Kontraste në Deklaratat e AUV dhe Importuesit të Mishit nga Belgjika

Kryeshefi ekzekutiv i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë (AUV), Valdet Gjinovci, në tryezën e organizuar nga Komisioni parlamentar për të Drejtat e Njeriut, lidhur me skandalin me mishin ...