Postet nga: Komisioni i Pavarur i Mediave

Dokument: Dyshime të forta për procesin kontravers të vendimmarrjes në KPM për ankesën e Devollit

Me një procedurë të dyshimtë, përmes nxjerrjes së dy vendimeve krejtësisht të kundërta njëra me tjetrën për çështjen e njëjtë, Komisioni i Pavarur ...

Akuza për përzgjedhjen sekrete të anëtarëve të KPM-së, reagon kryetarja e Komisionit Parlamentar

Procesi i përzgjedhjes së anëtarëve të Komisionit të Pavarur për Media ka nxitur reagim nga shoqëria civile në Kosovë dhe organizatave ndërkombëtare të ...

Faruk Rexhaj emërohet ushtrues detyre i kryeshefit të KPM-së

Komisioni i Pavarur i Mediave ka zgjehdur Faruk Rexhajn ushtrues detyre të kryeshefit të KPM-së.

Arrestimet në KPM, edhe Luan Latifi dyshohet për korrupsion

Arrestime të reja ndodhën pak momente më parë në Komisionin e Pavarur të Mediave.

KPM i ofron bashkëpunim drejtësisë për zyrtarin e saj të arrestuar nën dyshimin për korrupsion

Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM) ka ofruar bashkëpunim të plotë me organet e drejtësisë, për zyrtarin e saj të arrestuar nën dyshimin për marrje ...

KPM hap ftesë publike për nominimin e tre anëtarëve

Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM), ka bërë ftesë publike për nominimin të tre anëtarëve të KPM-së, prej tyre dy nga radhët e komunitetit shqiptar ...

Kundërshtohet mundësia që KPM-ja mbikqyrë përmbajtjen e mediave online

Deklarata e kryetarit të Komisionit të Pavarur për Media (KPM), Xhevat Latifi rreth një ligji të ri për këtë Komision dhe mundësisë së përfshirjes së ...

KPM anulon plotësim ndryshimin e kodit etik që do të censuronte raportimin nga gjykatat

Komisioni i pavarur i mediave ka njoftuar opinionin se e ka anuluar plotësim ndryshimin e draft kodit etik për shërbimet mediale audiovizuele.