Postet nga: kolona

Pritje të gjata në kufirin Kosovë – Serbi

Bashkatdhetarët tanë, por edhe ata që mund të jenë duke shkuar apo kthyer nga pushimet do ju duhet të presin deri në 7 orë në kufirin mes Kosovës dhe ...

Mërgimtarët presin nga 6 orë në Merdare për të dalë nga Kosova

Pritjet e gjata afro gjashtë orë në pikat kufitare me Serbinë po vazhdojnë edhe sot.

Mërgimtarët deri në 5 orë pritje në Merdarë për t`u larguar nga Kosova

Mërgimtarët që i kanë kryer pushimet dhe po kthehen në vendet e tyre ku jetojnë në Perëndim, po vazhdojnë të përballen me pritje të gjata në ...

Kolona të gjata në Merdare

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar ka njoftuar se edhe sot në pikën kufitare në Merdare, mërgimtarët po presin deri në 3 orë e gjysmë për ...

Vazhdon edhe sot kaosi në lagjen Veternik në Prishtinë

Kolonat e gjata po vazhdojnë edhe gjatë ditës së sotme në lagjen Veternik në Prishtinë.

S’ka më kolona në pikat kufitare Merdare e Dheu i Bardhë

Qytetarët tani presin deri në 15 minuta, rrugët janë të kalueshme.

(FOTO) Kolona të gjata në kufirin Kroaci-Serbi

Kolona të gjata me vetura janë bërë edhe në kufirin e Kroacisë dhe Serbisë.

I digjet vetura deri sa ishte duke pritur në kolonë

Policia ka marrë një raportim për një automjet në Jarinje, i cili derisa ishte në kolonë duke pritur ka filluar të dalë tym nga automjeti.