Postet nga: Kodi penal

Rrahja për hedhjen e mbeturinave, të akuzuarit i rikualifikohet vepra penale

Ndryshimet në Kodin Penal, kanë bërë që rasti i Xhevahir Lumës, i akuzuar për lëndim të rëndë trupor ndaj Isa Lumës dhe Labinot Lumë...

Mustafa: LDK do të iniciojë ndryshimin e Kodit Penal për sanksionimin e zyrtarëve që vënë në pikëpyetje Kushtetutën

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Isa Mustafa ka thënë se LDK do të iniciojë ndryshimin e Kodit Penal, me të cilin duhet të sanksionohet vepra penale ...

Mungesa e vuajtur e gjykimit në mungesë

Njëra nga ndryshimet rrënjësore dhe më të domosdoshme të Kodit aktual të Procedurës Penale të Kosovës do të jetë  mundësia e akuzimit dhe gjykimit ...

Me Kodin e ri Penal ashpërsohen dënimet

Një numër i madh neneve i janë shtuar Kodit Penal të Kosovës. Ministria e Drejtësisë ka thënë se ndryshimet janë bërë për të mundë...

Ministri i MPB-së nxjerr vendim për legalizimin e armëve (Dokument)

Ministri i Ministrisë së Punëve të Brendshme, Ekrem Mustafa me 23 nëntor ka marrë vendim për legalizimin e armëve.

Kodi i ri Penal kërcënon politikanët e korruptuar, zgjaten afatet e parashkrimit

Shumë të akuzuar të nivelit të lartë kanë përfituar nga një nen në Kodin Penal me të cilin veprat për korrupsion të cilat u viheshin barrë, vjetroheshin me ...

Tahiri: Nëntë projektligjet e dërguara në Kuvend janë jetike për reformat në drejtësi

Nëntë projektligje të cilat janë produkt i agjendës legjislative të Ministrisë së Drejtësisë janë të vendosura në rendin e ditës së seancës së kuvendit të ...

Shqyrtohet drafti i Kodit Penal në Komisionin për Buxhet dhe Financa

Komisioni për Buxhet dhe Financa sot do të mbajë mbledhje.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!