Postet nga: Këshilli Drejtues i UP-së

Ministri Emëron Tri Gra në Këshillin Drejtues të UP-së

Shyqiri Bytyqi, ministri i Arsimit emëroi sot anëtarët e MASHT-it në Këshillin Drejtues të Universitetit të Prishtinës.

Shkarkimi i Këshillit Drejtues të UP-së, i Papritur për Rektorin

Rektori i Universitetit të Prishtinës, Marjan Dema, e ka vlerësuar të papritur vendimin e Ministrisë së Arsimit për shkarkimin e anëtarëve të Këshillit Drejtues ...

Kthehet Shuma e Bursave prej 600 Eurove

Bursat studentore edhe sivjet do ta kenë vlerën 600 euro, pasi kështu vendosi Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës në mbledhjen e sotme.

UP me Rregullore të re Për Pagesat për Stafin Akademik

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” ka bërë të ditur se ka miratuar Rregulloren për të ardhurat personale të personelit akademik, shtesat për ...

(Mos)zgjedhja e Rektorit me “Intervenime nga Jashtë”

Naser Sahiti që në raundin e tretë të votimit për rektor mori 4 vota nga anëtarët e Këshillit Drejtues të Universitetit të Prishtinës, edhe pse procesin ...

Sot Intervistimi i Kandidatëve për Rektor

Në garë fillimisht ishin 5 kandidatë, ndërsa Komisioni për Verifikimin e Dokumenteve diskualifikoi nga gara Isuf Musliun.

Avancimi i Profesorit me Punim të Papublikuar

Fevzi Berisha, profesor në Fakultetin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës dhe anëtar i Këshillit Drejtues në Universitetin e Prishtinës që nga viti 2002 është avancuar ilegalisht në ...