Postet nga: Këshilli Drejtues i UP-së

Profesorët që kanë shkelje etike në tre vitet e fundit nuk do të mund të zgjidhen në pozita udhëheqëse në UP

Me pesë vota për, dy kundër dhe një abstenim, Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës të enjten më 29.02.2024 ka votuar rregulloren për zgjedhjen e personelit ...

UP do të ofrojë mbështetje financiare për studentët me aftësi të kufizuara

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” ka njoftuar se do të ofrojë mbështetje financiare për studentët me aftësi të kufizuara.

Organizatat studentore kërkojnë zgjedhje të përgjithshme në UP, pas aktivitetit gjobiten nga Policia

Disa organizata studentore sot kanë kërkuar zyrtarisht që Ministria e Arsimit që të shpallë zgjedhjet e përgjithshme në Universitetin e Prishtinës.

Organizatat studentore: Zgjedhjet e përgjithshme në UP, të nevojshme për situatën aktuale

Organizatat Unioni Demokratik Studentor, Unioni i Studentëve Proeuropian, Opinioni i Pavarur Studentor dhe Paqja Studentore (UDS-USPE-OPS-PS), kanë mbajtur konferencë para zyrës së Rektoratit të Universitetit të Prishtinës, ...

OJQ-të: Anëtarët e Këshillit Drejtues kanë iniciuar shkarkimin e rektorit të UP-së, Naser Sahitit

Anëtarët e Këshillit Drejtues, si nga radhët e Universitetit të Prishtinës ashtu edhe ata të emëruar nga Ministria e Arsimit, kanë iniciuar shkarkimin e ...

UP reagon pas kritikave për zgjedhjen e anëtarëve të Këshillit Drejtues

Zgjedhja e 5 anëtarëve të ri të Këshillit Drejtues të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, nga ana e Senatit të Universitetit, nxiti reagime në vend.

Nuk ka kuorum për anulimin e konkursit për Sekretar të Universitetit të Prishtinës

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” në mbledhjen e sotme nuk pati kuorum që ta anulojë konkursin për Sekretar të Përgjithshëm të UP-së.

‘Hallakama’ me pozitën e Sekretarit të Universitetit të Prishtinës

Tri institucione nuk po mund t’i japin zgjidhje pozitës së Sekretarit të Përgjithshëm të Universitetit më të madh publik në vend, atë të Prishtinës.