Postet nga: Këshilli Drejtues i UP-së

Funksionalizohet Këshilli Drejtues i UP-së, Nagavci emëron katër anëtarë

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit,  Arbërie Nagavci,  i ka emëruar 4 anëtarët e Këshillit Drejtues të UP-së.

Rektorati

Sot votohet për rektor të UP-së

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” sot do të votojë për zgjedhjen e rektorit të ri të këtij universiteti.

DOKUMENT - Pse u eliminua Zenun Halili nga gara për rektor?

Universiteti i  Prishtinës “Hasan Prishtina” më 1 tetor pritet që të ketë rektorin e ri që do të udhëheqë këtë institucion për katër vitet e ardhshme.

Florim Isufi zgjidhet anëtar i Këshillit Drejtues të UP-së

Ish-anëtari i Komisionit për Demarkacionin me Malin e Zi, Florim Isufi, është zgjedhur anëtar i Këshillit Drejtues të UP-së nga ana e Senatit të këtij ...

Përsëri ndërrohen anëtarët e Këshillit Drejtues të UP-së

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj ka shkarkuar anëtarët e Këshillit Drejtues të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, që i kishte emëruar ish-ministrja, ...

Mandati i dyshimtë i anëtarëve të Këshillit Drejtues të UP-së

Në mbledhjen e 28 qershorit, në Senatin e Universitetit të Prishtinës, u zgjodhën pesë anëtarë të Këshillit Drejtues.

Këta janë 21 kandidatët që synojnë 5 pozitat në Këshillin Drejtues të Universitetit të Prishtinës

Senati i Universitetit të Prishtinës në mbledhjen e fundit që ka mbajtur më 10 qershor të këtij viti kishte shpallur konkursin për zgjedhjen e pesë anëtarëve ...

Laura Kryeziu zgjidhet kryetare e Këshillit Drejtues në Universitetin e Prishtinës

Gjatë ditës së sotme Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” ka mbajtur mbledhjen e tij të radhës në të cilën edhe ka zgjedhur ...