Postet nga: but dedaj

Ekonomiku Ndalon Çokollatat në Ceremoni Diplomimi

Gëzimet familjare me rastin e diplomimit të studentëve të rinj do të zbehen në pamundësi të sjelljes së ushqimit brenda sallave ku bëhet mbrojtja e temë...

UP Miraton Numrin e Studentëve të Rinj, Ekonomiku i Pakënaqur

Në mbledhjen e sotme të Senatit, dekanët e njësive akademike, që në të njëjtën kohë janë senatorë të UP-së, kishin paraqitur numri e studentëve per ...

Studentët me ‘Unionin’ që e Kërkon Deklarata e Bolonjës

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami, mori pjesë sot në ceremoninë e themelimit të Unionit të Studentëve  të Republikës se Kosovës, një organ që ...

Miratohen Dekanët e Rinj

Senatorët e rinj së bashku me përfaqësuesit e përkohshëm të dekanëve në senat nga të gjitha njësitë akademike të Universitetit të Prishtinës “...

Kërkesa nga Studentët për Dekanët e Rinj

Kërkesa nga Studentët për Dekanët e Rinj

Shkëlqim Beqiri student në Fakultetin e Filologjisë ka thënë për  KALLXO.com se pret nga dekanja e zgjedhur në këtë fakultet Lindita Rugova të rregullojë problemet ...

Dugolli e Pupovci, Replika të Ashpra për UP-në në ‘Jeta në Kosovë’

Dugolli e Pupovci, Replika të Ashpra për UP-në në ‘Jeta në Kosovë’

Debat i ashpër është bërë të enjten në emisionin “Jeta në Kosovë” mbi zgjedhjet në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Fakulteti Ekonomik me Dekan të Ri

Fakulteti Ekonomik me Dekan të Ri

Profesori But Dedaj është zgjedhur dekan i Fakultetit Ekonomi të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” në kuadër të zgjedhjeve të parakohshme që kanë filluar në këtë institucion ...