Postet nga: kampusi universitar

Vjedhje brenda kampusit universitar në Prishtinë

Një rast i vjedhjes është raportuar se ka ndodhur pasditen e djeshme në kampusin universitar të Universitetit të Prishtinës.

Vazhdojnë gërmimet për të pagjeturit, familjarët të pakënaqur

Autoritetet e Kosovës, gjatë vitit 2019, kanë kryer gërmime në 26 lokacione brenda territorit të Kosovës, të dyshuara për varreza masive dhe gërmimet në Kampusin universitar në ...

Punëtorët e mirëmbajtjes së UP-së hyjnë në grevë, akuzojnë “Selmans Network” për mosdhënie të pagave

Punëtorët e mirëmbajtjes në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” kanë hyrë në grevë si pasojë e vonesës së pagës nga punëdhënësi ...

Ish-Kazerma Ushtarake Shndërrohet në Kampus Universitar

Ish-Kazerma Ushtarake Shndërrohet në Kampus Universitar

Në Gjakovë ka filluar pastrimi i hapësirës ku ka qenë kazerma e armatës jugosllave, një pjesë e të cilës pas luftës së viteve 1998/99 përdorej ...

Studentët Paralajmërojnë Protesta të Dhunshme

Studentët që janë pjesë e organizatës “Demokracia studentore” kanë reaguar pas heqjes së një pankarte që ata e kishin vendosur në muret e kishës ortodokse në kampusin ...

Përfundojnë Gërmimet, Nuk Ka Varrezë Masive

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës njofton se ka përfunduar operacioni i kërkimit të varrezave masive që dyshohej se gjendeshin në kampusin universitar të UP-së.

Vazhdon Kërkimi i Varrezës Masive Prapa Rektoratit

Gërmimet në kërkim të mbetjeve mortore të viktimave të luftës së fundit kanë vazhduar edhe sot në hapësirën prapa rektoratit të Universitetit të Prishtinës.