Postet nga: Drunj

(FOTO) Thahen drunjtë dhe gjelbërimi në Prishtinë

Drunjtë dhe shumë zona të gjelbra në Prishtinë janë tharë si shkak i temperaturave të larta ditëve të fundit dhe mirëmbajtja jo adekuate.

Komuna e Prishtinës heq drurin e ‘Arra e Hindit’, thonë se është e dëmshme

Komuna e Prishtinës sot ka bërë eliminimin e drurit ‘Arra e Hindit’ nga qendra e qytetit pasi konsiderohet i dëmshëm për njeriun dhe ambientin pë...

Kamioni zyrtar u kap duke bartur drunj, dyshohet se ishin të destinuara për familjen e një zyrtari

Një kamion që i përket Agjencisë Pyjore të Kosovës, është hasur gjatë ditës së djeshme duke transportuar një sasi drunore nga Parku i Blinajës, të cilat ...

Mbillen 452 drunj dekorativ në Kampusin Universitar

Drejtoria e Parqeve në Prishtinë në bashkëpunim me bankën ProCredit kanë mbjellë mbi 400 drunj në Kampusin Universitar.

Sot fillon fushata e mbjelljes së 1 milion drunjve nga Presidenca, Ministria e Mjedisit dhe Ministria e Bujqësisë

Presidenca e Kosovës, ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës dhe ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural sot kanë filluar fushatën për mbjelljen ...

Thahen drunjt e bartur nga zona afër Fakultetit Filologjik tek Biblioteka Kombëtare (FOTO)

Drunjt e bartur nga hapësira e Fakultetit Filologjik ku po kryhen punime për Parkingun nëntokësor, tek Biblioteka Kombëtare janë tharë.

Prishtinë, largohen disa drunj tek 'Mati ', komuna planifikon t’i zhvendosë diku tjetër (FOTO)

Sot gjatë janë larguar disa drunj te 'rruga B' në lagjen "Mati 1" Prishtinë.

Podujevë, arrestohen tre persona për transportim të druve

Policia e Kosovës gjatë ditës së djeshme ka arrestuar tre persona në rajonin e Podujevës, të cilët dyshohet se po bënin transportim të paligjshëm ...