Postet nga: fakulteti ekonomik

Rregullorja që ia mundësoi senatorit të UP-së mandatin e tretë

Universiteti i Prishtinës i ka zgjedhur anëtarët e rinj të Senatit të UP-së, të cilët do të fillojnë mandatin katërvjeçar më 01.10.2024.

Profesoresha pretendon se e larguan nga puna këtë vit në Universitetin e Prizrenit dy deputetë turq, ministri e një profesoreshë

Profesoresha Hysnije Koro po pretendon se gjatë këtij viti i është bërë e padrejtë nga një profesoreshë e rregullt e Fakultetit të Edukimit të Universitetit “Ukshin Hoti” në ...

Nis ndërtimi i objektit të ri për Fakultetin e Shkencave Natyrore dhe atij Ekonomik - Detaje

Ditë më parë kanë nisur punët e para për ndërtimin e Fakultetit të ri të Matematikës dhe Shkencave Matematike Natyrore (FSHMN) si dhe atij Ekonomik afë...

BKT Kosova dhe Fakulteti Ekonomik – Universiteti “Hasan Prishtina” nënshkruan memorandum mirëkuptimi

BKT Kosova dhe Fakulteti Ekonomik pranë Universitetit “Hasan Prishtina”, nënshkruan memorandum mirëkuptimi.  Qëllimi i këtij bashkëpunimi është ofrimi i mundësisë për punë praktike ...

Emërohen prodekanët e Fakultetit Ekonomik

Senati i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” ka emëruar prodekanë të Fakultetit Ekonomik, profesorët Drita Konxheli-Radoniqi, Alban Elshani dhe Afërdita Berisha.

Këta janë prodekanët e propozuar të Fakultetit Ekonomik

Profesorët Drita Konxheli Radoniqi, Alban Elshani dhe Afërdita Berisha janë propozuar nga Fakulteti Ekonomik për prodekanë të këtij fakulteti.

Driton Balaj emërohet dekan i Fakultetit Ekonomik të UP-së

Profesori i asocuar, Driton Balaj është emëruar sot nga Senati i Universitetit të Prishtinës si dekan i Fakultetit Ekonomik.

Driton Balaj propozohet për dekan të Fakultetit Ekonomik

Profesori i asocuar, Driton Balaj është propozuar nga ana e Këshillit të Fakultetit Ekonomik si dekan i ri, pas dorëheqjes së ish-dekanit, Fatos Ukaj.