Postet nga: Fakulteti Teknik

Nis ndërtimi i objektit të ri për Fakultetin e Shkencave Natyrore dhe atij Ekonomik - Detaje

Ditë më parë kanë nisur punët e para për ndërtimin e Fakultetit të ri të Matematikës dhe Shkencave Matematike Natyrore (FSHMN) si dhe atij Ekonomik afë...

Zgjerimi i kampusit universitar te Fakulteti Teknik, detajet e projektit dhe kundërshtimet mes palëve

Asambleja e Kuvendit të Komunës së Prishtinës të enjten ka miratuar planin rregullues të hollësishëm për zonën te Fakulteti Teknik në lagjen Bregu i ...

Komuna e Prishtinës miraton planin për zhvendosje të disa fakulteteve

Asambleja e Kuvendit të Komunës së Prishtinës ka miratuar planin rregullues të hollësishëm për zonën te fakulteti teknik në lagjen Bregu i Diellit.

Grumbull i madh i votuesve në Prishtinë, pak para mbylljes së qendrave të votimit (VIDEO)

Kanë mbetur edhe më pak se 20 minuta deri në mbylljen e qendrave të votimit.

Video - Pritje të gjata për votim me kusht për shkak të mungesës së zarfeve

Qytetarë të shumtë janë duke pritur në rend në Fakultetin Teknik për shkak se mungojnë zarfet të cilët nevojiten për votat me kusht.

Nga hapësira me mbeturina në mural artesh

Mbi muret e kufizuara me dërrasa të zeza janë vendosur ngjyrat dhe format e ndryshme nga katër artistët e rijnë në objektin e fakultetit Teknik, në Universitetin ...