Postet nga: Jetish Maloku

KPK pezullon pagat e prokurorëve serb të dorëhequr në veri

Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Jetish Maloku, në konferencën vjetore për medie ka prezantuar punën njëvjeçare të KPK-së.

Shefi i BE-së në Kosovë takon kryesuesin e KPK-së

Shefi i Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, Tomas Szunyog, ka takuar sot kryesuesin e Këshillit Prokurorial të Kosovës, Jetish Malokun, për të diskutuar performancën ...

Kryesuesi i KPK: Kemi pasur 15 kërkesa për fillimin e procedurave disiplinore ndaj prokurorëve

Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Jetish Maloku gjatë prezantimit të punës së bërë gjatë 2021, ka thënë se vetëm gjatë këtij viti janë ...

Jetish Maloku: Buxheti për vitin 2022 është më i larti që KPK ka pasur ndonjëherë

Buxheti i Këshillit Prokurorial të Kosovës për vitin 2022 kap shifrën e më shumë se 17 milionë eurove.

Kryesuesi i Këshillit Prokurorial as nuk pohon as nuk mohon nisjen e hetimeve ndaj prokurores Shemsije Asllani

Në një audio-incizim, prokurorja e Krimeve të Rënda në Prishtinë, Shemsije Asllani, pretendohet se dëgjohet derisa tregon për ushtrimin e ndikimit të saj dhe zgjedhjen e personave ...

Aleksandër Lumezi takohet më krerët e Cyrihut

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, së bashku me Kryesuesin e Këshillit Prokurorial, Jetish Maloku dhe Kryeprokurorin e Prokurorisë Speciale , Blerim Isufaj, kanë zhvilluar takim me Presidentin e Parlamentit ...

Sonte raporti “Përkëdhelja e Korrupsionit”, që përmban analizën e 40 aktgjykimeve dënuese të korrupsionit gjatë vitit 2020

Sonte në “KallxoPernime” në praninë e krerëve të institucioneve të drejtësisë shfaqen të dhënat e raportit të monitorimit nga organizatat “BIRN” dhe “Internews Kosova”.

Takohen krerët e Këshillave Prokurorialë të Kosovës dhe Shqipërisë

Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Jetish Maloku, ka zhvilluar takim me kryetarin e Këshillit të Lartë të Prokurorisë së Shqipërisë, Gent Ibrahimi.