Intervistë: Jetish Maloku, kryesues i KPK-së - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet intervista ekskluzive me Jetish Malokun, kryesues i Këshillit Prokurorial të Kosovës.

Cili është komenti i Jetish Malokut për Ligjin e pagave?

Çfarë thotë Maloku për kandidimin e Blerim Isufajt?

Si i komenton kryesuesi i KPK-së deklaratat e ministrave Hekuran Murati dhe Albulena Haxhiu?

Si u përgjigjet Maloku akuzave të Glauk Konjufcës?

Në pjesën e dytë të emisionit transmetohet intervista me kryesuesin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Albert Zogajn.