Postet nga: Isa Mustafa

Mustafa i Sheh Rrugët e Reja Si Mundësi për Zhvillim

“Kemi bërë të gjitha përgatitjet që të sigurojmë hyrje të zgjeruara në të gjitha kryeqendrat e Kosovës dhe ato do të bëhen gjatë kësaj periudhe ...

Mustafa Kërkon Reformim më të Shpejtë të Administratës

Kryeministri Mustafa kërkoi më shumë punë për reformën e administratës publike.

Viti i Talljes me Anti- Korrupsionin

Tingëllon ironike por është fakt. Isa Mustafa u mandatua në postin e kryeministrit në ditën ndërkombëtare kundër korrupsionit më 9 dhjetor të vitit të kaluar.

Viti i ‘Bashkëjetesës’ Mustafa- Thaçi, në Skaner të Analistëve

Analistët e vlerësojnë se 365 ditëshi i qeverisjes së Isa Mustafës, ka qenë si hije e qeverisjes së Hashim

LDK-AAK, Partnere në Gjilan, Rivale në Qeverinë Qendrore

Haziri e Kadriu koordinojnë punët në nivelin lokal meqë partitë e tyre, LDK e AAK, përbëjnë koalicionin qeverisës të Gjilanit.

Isa Mustafa e Vlerësoi me Arritje të Larta 2015-ën

Kryeministri Isa Mustafa e vlerësoi 2015-ën si një vit të vendimeve dhe ndryshimeve të mëdha në Kosovë.

Mustafa u Kërkon Ministrave Shumë Punë e Pak Udhëtime

Mustafa u Kërkon Ministrave Shumë Punë e Pak Udhëtime

Kryeministri Mustafa në mbledhjen e qeverisë e pranoi se kabineti udhëtoi jashtë vendit më shumë sesa ishte dashur.

Mustafa Flet për Vitin e Qeverisjes që i Shkoi me Protesta

Në njëvjetorin e qeverisjes, Kryeministri Mustafa u lavdërua për punën e tij dhe kabinetit qeveritar që drejton.