Postet nga: Iran Badalli

Propozohet dalja në vendngjarje në rastin e shpërthimit në Zhur nga i cili u vra një e u plagosën dy policë

Emira Gavazaj-Gashi, mbrojtëse e të akuzuarit Iran Badalli, ka propozuar që të dilet në vendngjarje dhe të bëhet rikonstruimi në vendin ku ka ndodhur shpërthimi me eksploziv ...

Prizren, dëshmitari tregon si ia shiti të akuzuarit eksplozivin nga shpërthimi i të cilit u vra një e u plagosën dy policë

I akuzuari Iran Badalli në Gjykatën e Prizrenit të martën është ballafaquar me dëshminë e dëshmitarit Valbon Çollaku.

Oficeri i Policisë rrëfen momentin e shpërthimit ku mbeti i vrarë kolegu i tij Sami Thaqi

Një polic i Kosovës është vrarë dhe tre të tjerë janë plagosur në incidentin që ka ndodhur në janar të vitit të kaluar në fshatin Zhur të Prizrenit, kur ...

Gjykimi ndaj Iran Badallit për shpërthimin në Zhur, i dëmtuar thotë se do kërkoj kompensim financiar

I dëmtuari fizikisht në shpërthimin në Zhur, Jetmir Hasanaj, edhe sot ka vazhduar të jap deklaratën lidhur me rastin e shpërthimit të eksplozivit në fshatin Zhur ...

Mes lotësh, dëshmitari rrëfen për shpërthimin në Zhur ku mbeti i vrarë polici Sami Thaçi

Dëshmitari dhe i dëmtuari Jetmir Hasanaj, mes emocioneve e lotëve rrëfeu për ngjarjen e ndodhur në fshatin Zhur, ku nga një shpërthim i eksplozivit ...

Avokatja kërkon përjashtimin e Prokurorisë së Prizrenit dhe prokurorit në rastin e Iran Badallit

Në gjykim ndaj të akuzuarit Iran Badalli, mbrojtësja e tij Ermira Gavazaj-Gutaj ka paraqitur kërkesën për përjashtimin e prokurorit të rastit dhe Prokurorisë së Prizrenit ...

Mungojnë të dëmtuarit dhe gjykatësi, shtyhet gjykimi për shpërthimin në Zhur ku mbet i vrarë polici Sami Thaçi

Në gjykimin ndaj Iran Badallit dhe Arben Gashit, ku pati ndodhur shpërthimi në Zhur të Prizrenit, e që rezultoi fatal për policin Sami Thaçi, gjykata ka dë...

Shtyhet seanca e gjykimit në rastin ku mbeti i vrarë polici nga eksplodimi në Zhur

Në gjykimin ndaj Iran Badallit dhe Arben Gashit, ku pati ndodhur shpërthimi në Zhur të Prizrenit, e që rezultoi fatal për policin Sami Thaçi, Gjykata ka dë...