Postet nga: Investime kapitale

Rritja e çmimeve të materialit ndërtimor rrezikon të bllokojë shumë projekte kapitale në kryeqytet

Rritja e çmimeve të materialit ndërtimor ka sjellë një situatë të rëndë në shumë projekte në kryeqytet, pasi shumë operatorë i kanë lënë pezull punimet.

Lansohet Instrumenti i Investimeve Kapitale (CIF) për Zhvillim të Qëndrueshëm Urban

Është lansuar instrumenti i investimeve kapitale (CIF) për zhvillim të qëndrueshëm urban në bashkupunim midis Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL), partneritet të ngushtë me Programin ...

Rruga ‘Agim Ramadani’, Komuna e Prishtinës me shumë vërejtje për punët e kryera nga operatori ekonomik

Punimet në rrugën “Agim Ramadani” në Prishtinë kanë filluar në mesin e vitit 2020 dhe kanë përfunduar në maj të vitit 2021. Punimet u kryen nga operatori ekonomik “RSM Company”. ...

Prishtina në procedurë për shkëputje të kontratës me kontraktorin e punimeve në platonë e kurrizit

Komuna e Prishtinës ka vendosur të shkëpus kontratën me operatorin ekonomik “Rexha Sh.p.k” që po kryente punimet në platonë e kurrizit në lagjen ‘Dardania’.

Punime të zgjatura e dëmtime të shpejta në rrugët e Prishtinës

Qytetarët e Prishtinës vazhdimisht përballen me stërzgjatje të punimeve në rrugë, por edhe me dëmtim të shpejtë të shumë prej tyre, pak kohë pas pë...

Projektet e mëdha të premtuara gjatë fushatës që filluan në vitin e fundit të mandatit të kryetarit Shpend Ahmeti

Qeverisja prej dy mandateve radhazi e Shpend Ahmetit në Prishtinë ka hyrë në vitin e fundit, dhe shumë prej premtimeve të tij më të mëdha të këtij mandati ...

Prishtinë, mbi katër milionë euro për ‘Tregun e ri’ të qytetit

Komuna e Prishtinës pritet të investojë mbi 4.3 milionë euro te ‘Tregu i vjetër’ i Qarshisë.

Projektet më të mëdha të Prishtinës për vitin 2021

Buxheti i komunës së Prishtinës për vitin 2021 pritet të jetë 85 milionë euro.