Postet nga: Investime kapitale

Komuna e Fushë Kosovës dhe Ministria e Financave me më sa paku investime kapitale të realizuara në vitin 2022

Sipas një raporti të Institutit GAP, Komuna e Fushë Kosovës dhe Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve janë renditur ndër institucionet që kanë realizuar më së paku ...

Komuna e Prishtinës ndan 1,5 milion euro për ndërtimin e objektit të ri të shkollës së mesme ‘7 shtatori’

Komuna e Prishtinës planifikon të ndërtojë objekt të ri për shkollën e mesme të Tregtisë, Hotelerisë dhe Turizmit ‘7 Shtatori’.

Komuna e Prishtinës ndan 500 mijë euro për tri mbikalime të përkohshme në ‘Aktash’, ‘Lakrishtë’ dhe ‘Arbëri’

Komuna e Prishtinës planifikon të ndaj rreth 500 mijë euro për ndërtim të përkohshëm të mbikalimeve në lagjet ‘Aktash, ‘Lakrishtë’ dhe ‘Arbëri’.

105 milionë euro buxheti i Komunës së Prishtinës për vitin 2023

Buxheti i Komunës së Prishtinës për vitin 2023 pritet të jetë 105 milionë euro.

Rritja e çmimeve të materialit ndërtimor rrezikon të bllokojë shumë projekte kapitale në kryeqytet

Rritja e çmimeve të materialit ndërtimor ka sjellë një situatë të rëndë në shumë projekte në kryeqytet, pasi shumë operatorë i kanë lënë pezull punimet.

Lansohet Instrumenti i Investimeve Kapitale (CIF) për Zhvillim të Qëndrueshëm Urban

Është lansuar instrumenti i investimeve kapitale (CIF) për zhvillim të qëndrueshëm urban në bashkupunim midis Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal (MAPL), partneritet të ngushtë me Programin ...

Rruga ‘Agim Ramadani’, Komuna e Prishtinës me shumë vërejtje për punët e kryera nga operatori ekonomik

Punimet në rrugën “Agim Ramadani” në Prishtinë kanë filluar në mesin e vitit 2020 dhe kanë përfunduar në maj të vitit 2021. Punimet u kryen nga operatori ekonomik “RSM Company”. ...

Prishtina në procedurë për shkëputje të kontratës me kontraktorin e punimeve në platonë e kurrizit

Komuna e Prishtinës ka vendosur të shkëpus kontratën me operatorin ekonomik “Rexha Sh.p.k” që po kryente punimet në platonë e kurrizit në lagjen ‘Dardania’.