Postet nga: Inspektoriati i Punës

Vdekja e punëtorit në vendin e punës në Gjilan, Prokuroria nis hetime

Prokuroria e Shtetit ka bërë të ditur se ka iniciuar hetime për rastin e vdekjes së një punëtori në vendin e punës, të hënën ...

Ndëshkimet dhe procedurat për Tatimet në Paga në Kosovë

Bizneset mund të gjobiten e puntorë të ndodhen në situata jo të mira nëse për ta nuk paguhen tatimet dhe kontributet pensionale.

PAMJE - Kontrollet e inspektorëve të punës marketeve të Prishtinës

Inspektimet e marketeve të mëdha të kryeqytetit, inspektime që për qëllim kanë zbulimin nëse po respektohen të drejtat e punëtoreve, orari i punës, po ...

KEK-u ishte gjobitur 2 mijë euro nga Inspektoriati i Punës për shkelje në një konkurs publik

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) ishte gjobitur vitin e kaluar me 2 mijë euro për shkak të shkeljeve në një konkurs publik që ishin konstatuar nga Inspektorati i Punë...

Hapet konkursi për inspektorë të punës, kërkohen 21 prej 100 sa ishin premtuar

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar se është hapur konkursi për pranimin e inspektorëve të rinj të punës në gjithë regjionet e Kosovës.

Pamje - Inspektori hero e përzë pronarin e marketit që insistonte të ishte prezent gjatë intervistimit të punëtorëve

Punëtorët e një marketi në Istog kanë raportuar në KALLXO.com për shkeljen e të drejtave të punës, sidomos sa i përket orarit të punë...

ATK dhe IKS organizuan diskutimi me temë 'Formalizimi i Punësimit'

Administrata Tatimore e Kosovës - ATK dhe Iniciativa Kosovare për Stabilitet - IKS sot kanë organizuar panel diskutimi me temë “Formalizimi i Punësimit”.

Personi që vdiq në Pejë ishte punëtor i KEDS-it, dyshohet se pësoi atak kardiak

Një punëtor ka vdekur derisa ishte duke punuar gjatë ditës së sotme në fshatin Levoshë të Komunës së Pejës.