Postet nga: Hekuran Nikçi

Emri i kryeinspektorit të Punës së Kosovës nën shtetin e Serbisë në Selanik, organizatorët e quajnë gabim të paqëllimshëm

Kryeinspektori i Inspektoratit të Punës të Republikës së Kosovës, Hekuran Nikçi, ka braktisur më 04.03.2024 Kongresin Ballkanik për Siguri dhe Shëndet në Punë që po ...

Kryeinspektori i Inspektoratit të Punës, Hekuran Nikçi, braktis Kongresin e Selanikut pasi emri i tij si folës doli nën shtetin e Serbisë

Kryeinspektori i Inspektoratit të Punës të Republikës së Kosovës, Hekuran Nikçi, ka braktisur më 04.03.2024 Kongresin Ballkanik për Siguri dhe Shëndet në Punë që po ...

Nikçi: Linja anonime për lajmërimin e shkeljeve të të drejtave të punëtorëve

Kryeinspektori i Inspektoratit të Punës, Hekuran Nikçi, ka thënë se që nga viti i kaluar, qytetarët dhe punëtorët kanë linjë anonime për lajmë...

Nikçi: Punëtori që vdiq dje në vendin e punës, pasojë e mungesës së masave të sigurisë

Vdekja e punëtorit në vendin e punës, për të cilin u raportua sot, ka ndodhur si pasojë e mungesës së masave të sigurisë, ka thënë ...

PAMJE - Kontrollet e inspektorëve të punës marketeve të Prishtinës

Inspektimet e marketeve të mëdha të kryeqytetit, inspektime që për qëllim kanë zbulimin nëse po respektohen të drejtat e punëtoreve, orari i punës, po ...

Hapet konkursi për inspektorë të punës, kërkohen 21 prej 100 sa ishin premtuar

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar se është hapur konkursi për pranimin e inspektorëve të rinj të punës në gjithë regjionet e Kosovës.

Ngacmimet seksuale ndaj grave në vendin e punës

Njëra ndër sfidat në vendin e punës qoftë në sektorin publik apo atë privat është pa siguria dhe ngacmimi seksual brenda dhe jashtë hapësirave ku gratë ...

Momenti kur inspektorët konstatojnë se makineria pa mbrojtëse rrezikon punëtorët në fabrikë

Rreziku që një punëtor të lëndohet nga hapësira e pambuluar e një makine prodhuese në një fabrikë në rajonin e Gjakovës i ka detyruar inspektorët ...