Postet nga: Hidrocentrali

HEC-et në Valbonë: Qeveria bën një sy qorr ndaj vendimit të Gjykatës së Lartë

Prurjet dimërore të përroit të Çeremit në fillim të dhjetorit ishin të vrullshme. Përmes një tuneli të gërmuar në shkëmb dhe nëpërmjet tubave, ...

Bulliqi: Ministria e Ambientit nuk ka pajisur me pëlqim mjedisor “Hidrokom”-in për ndërtimin e hidrocentralit

Kryetari i Komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi përmes një postimi në facebook ka bërë të ditur se Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit nuk e ka pajisur ...

Me padi - dy organizata kërkojnë anulimin e lejeve për hidrocentralin në Brezovicë

Organizatat GLPS e GAIA, kanë dorëzuar sot një padi për konflikt administrativ ndaj Autoritetit Rajonal të Pellgjeve Lumore në kuadër të Ministrisë së Ekonomisë dhe Ambientit lidhur ...

Inspektorati i Ministrisë nuk i pezullon punimet e hidrocentralit në lumin Lepenc

Inspektorati i Ministrisë së Mjedisit sot ka inspektuar punimet e hidrocentralit përgjatë lumit Lepenc në fshatin Biti e Poshtme dhe nuk ka pezulluar ato për shkak se nuk ...

Shoqëria civile dënon dhunën e Policisë së Kosovës ndaj banorëve të Bitisë së Poshtme

Organizatat e shoqërisë civile kanë reaguar ndaj dhunës që, sipas tyre, Policia e Kosovës ka ushtruar ndaj banorëve të fshatit Biti e Poshtme të Shtërpcë...

Muhaxheri: Vrasjen e Lumbardhit të Deçanit po mundohen ta përsërisin në Pejë

Kryetari i Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri, ka thënë se të gjithë ata që e kanë nënshkruar marrëveshjen e jashtëligjshme për dhënien ...

Muhaxheri: Marrëveshje si në Pejë është nënshkruar edhe në Deçan

Kryetari i Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri, i ftuar në emisionin “Jeta në Kosovë” për të diskutuar rreth problematikës së ndërtimit të hidrocentralit në Lumbardh ...

Kuvendi Komunal i Pejës i thotë ‘JO’ ndërtimit të hidrocentralit në Lumbardh

Asambleja Komunale e Komunës së Pejës ka votuar unanimisht për kundërshtimin e ndërtimit të hidrocentralit në Lumbardh.