Postet nga: Hidrocentrali

Pas protestave kryeministri ndërpret projektin e hidrocentralit në Lumbardh

Kryeministri Ramush Haradinaj ka njoftuar se ka kërkuar ndërprerjen e procedurave të ndërtimit të projektit të Hidrocentralit të Lumbardh.

Pejanët i thonë ‘Jo’ hidrocentralit në Lumbardh (FOTO)

Mijëra qytetarë kanë mbushur sot sheshin kryesor të Pejës për ta kundërshtuar p[rojektin më të ri të ndërtimit të një hidrocentrali në Lumbardh.

Vetëvendosje mbështet protestën për hidrocentralin në Lumbardh

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Fatmire Kollçaku, tha se VV do ta mbështesë protestën e nesërme të qytetarëve të Pejës për ta ...

Planet për hidrocentral në Lumbardh nxisin reagime

Qeverisja lokale dhe aktivistët mjedisorë po qëndrojnë së bashku kundër ndërtimit të hidrocentraleve në Lumbardh të Pejës.

Pejanët paralajmërojnë protestë kundër ndërtimit të hidrocentraleve në grykën e Lumbardhit

Qytetarët e Pejës kanë paralajmëruar protestë, për të kundërshtuar projektin e hidrocentraleve që po planifikohet të ndërtohet në Lumbardh.

Gazmend Muhaxheri kundër ndërtimit të hidrocentralit në grykën kryesore të Lumbardhit

Kryetari i Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri, i është drejtuar ministrit të Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, në lidhje me takimin e thirrur dje nga MTI për ...

Banorët e Shtërpcës këmbëngulës kundër ndërtimit të Hidrocentralit

Bora që binte vazhdimisht të premten nuk i pengoi banorët e Shtërpcës të protestojnë kundër ndërtimit të Hidrocentralit që është duke u ndërtuar në ...

Shtërpcë, komuna ndalon përkohësisht ndërtimi i mini-hidrocentralit

Me një vendim të ditës së sotme, inspektorati komunal i Shtërpces ka ndaluar përkohësisht ndërtimin e një hidrocentrali në këtë komunë me arsyetimin se “...