Postet nga: Biti e Poshtme

Banorët e Bitisë së Poshtme në protesta edhe në kohën e coronavirusit

Disa banorë të fshatit Biti e Poshtme sot kanë protestuar pranë lumit Lepenc kundër punimeve të cilat po zhvillohen për hidrocentrale.

Deputetët vizitojnë banorët e Bitisë që po kundërshtojnë hidrocentralin në lumin e fshatit

Një grup i deputetëve të Kuvendit të Kosovës kanë vizituar sot banorët e fshatit Biti të Shtërpcës për të biseduar me ta rreth problemeve ...

Inspektorati i Ministrisë nuk i pezullon punimet e hidrocentralit në lumin Lepenc

Inspektorati i Ministrisë së Mjedisit sot ka inspektuar punimet e hidrocentralit përgjatë lumit Lepenc në fshatin Biti e Poshtme dhe nuk ka pezulluar ato për shkak se nuk ...

Përmbyten arat e banorëve të Bitisë së Poshtme shkaku i ndërtimit të hidrocentralit

Dalja nga shtrati e lumit Lepenc ka dëmtuar shumë ara me mjedra të banorëve të Bitisë së Poshtme të Shtërpcës.

Sërish protestohet kundër degradimit të lumit Lepenc

Policia e Kosovës ka njoftuar se dje në fshatin Biti e Poshtme të Shtërpcës, rreth 15 qytetarë të nacionalitetit shqiptar dhe serb kanë protestuar kundër degradimit të ...

Bitia e Poshtme katër ditë pa ujë, banorët bartin ujë nga kroi

Dhjetëra banorë të fshatit Biti e Poshtme sot kanë protestuar para Komunës së Shtërpcës për mungesën e ujit të pijshëm.

Kompania injoron protestat e banorëve, fillon punimet në Biti të Poshtme

Kompania MATKOS Group ka rifilluar punimet në fshatin Biti të Poshtme përkundër protestave të banorëve të kësaj ane kundër ndërtimit të hidrocentraleve.

Banorët e Bitisë kërkojnë nga Kurti shkarkimin e zyrtarëve të policisë që përdorën dhunë ndaj protestuesve

Banorët e fshatit Biti e Poshtme të Shtërpcës kanë bërë thirrje publike për Albin Kurtin për vizitë. Ata përmes një letre kanë kë...