Postet nga: Hekuran Murati

Murati: Opozita po gjenë arsye të kota për mosvotim të marrëveshjes ndërkombëtare

Ministri i Financave dhe Transfereve, Hekuran Murati në seancën e sotme të Kuvendit të Kosovës arsyetoi projektligjin për Marrëveshjen bilaterale ndërmjet Kosovës dhe Qeverisë ...

Kabineti i ministrit të Financave Hekuran Murati

Ministria e Financave Punës dhe Transfereve në Qeverinë e Kosovës drejtohet nga ministri Hekuran Murati.

Ministri i Financave prezanton projektligjin e buxhetit të rishikuar për vitin 2021

Ministri i Financave të Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, gjatë seancës së Kuvendit, paraqiti Projektligjin e buxhetit të rishikuar për vitin 2021.

Gashi e quan inat politik mosratifikimin e marrëveshjeve për ujë të pijshëm dhe ujëra të zeza për Gjilanin

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Arben Gashi, ka thënë se Hekuran Murati tashmë ministër i Financave, për shtatë muaj refuzonte ...

'Ringjallja Ekonomike' e Qeverisë Kurti: Rritje e borxhit publik apo shpëtim i ekonomisë?

Të mërkurën e 30 qershort, pas një mbledhje të Qeverisë, kryeministri Albin Kuriti bashkë me ministrin e Financave, Hekuran Murati, dolën në konferencë për media për ...

Ministri Murati bleu aksione në 'Netflix'

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati ka blerë aksione në kompaninë amerikane të filmave, serialeve e shfaqjeve televizive “Netflix”.

Nga sot mërgimtarët nuk paguajnë policën kufitare

Nga dita e sotme, mërgimtarët që udhëtojnë drejt Kosovës nuk kanë nevojë të paguajnë policën kuftiare.

Kurti: Nga realizimi i premtimit për shëndetin publik po kalojmë te ringjallja ekonomike

Kryeministri i vendit, Albin Kurti, ka deklaruar se ekzekutivi të cilit i prin ka përgatitur një pako të re ekonomike e cila do të kontribuojë në zhvillim ekonomik.