Postet nga: Deportimi

Rasti 'Gylenistët’, avokati lëshon në seancë gjyqësore video me deklarimin e Erdoganit

Gjykimi ndaj Driton Gashit, Valon Krasniqit dhe Rrahman Sylejmanit, të akuzuar në rastin e deportimit nga Kosova të gjashtë shtetasve turq në vitin 2018, ka vazhduar sot në Gjykatën e ...

Komiteti i OKB-së: Zvicra nuk duhej t’a kishte deportuar çiftin turk në Kosovë

Komiteti i OKB-së Kundër Torturës tha se Zvicra nuk do të duhej t’a kish deportuar një çift turk të lidhur me klerikun e mërguar Fethullah Gulen ...

Gjykata vendos lidhur me propozimin e palëve për administrim të provave në rastin e ‘Gylenistëve’

Gjykimi ndaj Driton Gashit, Valon Krasniqit dhe Rrahman Sylejmanit, të akuzuar në rastin e deportimit të gjashtë shtetasve turq në vitin 2018, ka vazhduar me shyqrtimin e kërkesës së ...

Publikohet video e momentit të deportimit të shtetasve turq në Aeroportin e Prishtinës - VIDEO

Në Gjykatën e Prishtinës, në seancën për rastin “Gylenistët”, u lëshuan videot e siguruara nga Prokuroria, e momenteve kur është bërë sjellja dhe ...

Rasti ‘gylenistët’, prokurorja: Video-incizimet të përdoren si prova, vërtetojnë deportimin e shtetasve turq

Në Gjykatën e Prishtinës ka vazhduar gjykimi ndaj ish-shefit të AKI-së, Driton Gashi, drejtorit të Departamentit të Shtetësisë dhe Azilit, Valon Krasniqi, dhe drejtorit të Migracionit, Rrahman ...

Deportimi i 'gylenistëve' – zyrtarja policore thotë se ishte rasti parë që ishin të pranishëm të gjithë eprorët

Seanca ndaj të akuzuarve në rastin e 'gylenistëve', ish-shefit të AKI-së, Driton Gashi, drejtorit të Departamentit të Shtetësisë dhe Azilit, Valon Krasniqi, dhe drejtorit të Migracionit, Rrahman Syljemani, ...

Ish shefit të AKI-së dhe dy të akuzuarve tjerë u refuzohet kërkesa për hudhjen e aktakuzës në rastin e 'gylenistëve'

Gjykata Themelore e Prishtinës sërish e ka refuzuar kërkesën për hudhjen e aktakuzës kundër Driton Gashit, ish shef i Agjencisë Kosovare të Inteligjencë...

Ish-shefi i AKI-së i akuzuar në rastin ‘Gylenistët’ deklarohet rreth fajësisë në Gjykatë - FOTO

Në seancën e parë ndaj tyre, të akuzuarit, Driton Gashi, Valon Krasniqi dhe Rrahman Sylejmani janë deklaruar para gjykatës rreth fajësisë.