Postet nga: Greva

Përfundon greva në “Trepçë”

Ka përfunduar greva e më shumë se 100 minatorëve të cilët u ngujuan në minierën e Stan Tërgut me kërkesën që tu dilnin pagat.

Punëtorët e Telekomit të Kosovës hyjnë në grevë

Punëtorët e Telekomit të Kosovës pritet që brenda pak minutave të fillojnë grevën në objektin e Postës së madhe.

Minatorët e Trepçës hyjnë në grevë, shkaku i pagave që nuk i kanë marrë

Minatorët e Ndërmarrjes Publike “Trepça” në Stan Tërg kanë hy në grevë të përgjithshme që nga ndërrimi i dytë i së martes.

Sindikata: Aeroporti i Prishtinës nga janari ka larguar nga puna 54 punëtorë

Aeroporti ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” që nga janari ka larguar nga puna 54 punëtorë të sektorëve të ndryshme.

Zëvendëskryeministri Abazi takohet me minatorët grevistë të Trepçës

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Haki Abazi, ka njoftuar se mbrëmë është takuar me disa minatorë të Trepçës, që  kishin filluar një grevë.

Ngujohen në horizontin e 11-të të minierës së Trepçës rreth 40 punëtorë

Rreth 40 punëtorë – praktikantë janë mbyllur në minierën e Trepçës.

SBAShK paralajmëron përsëri mundësinë për greva

Sindikata e Bashkuara e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës ka mbajtur një mbledhje urgjente në lidhje me lajmin se mund të aprovohet buxheti për vitin 2020 pa koston e ...

Kurti: Minatorët ishin avokatët e popullit të Kosovës