Punëtorët e KEDS-it dhe KESCO-s mbajnë grevë

Këshilli Grevist i punëtorëve të KEDS-it dhe KESCO-s ka nisur sot grevën duke kërkuar rritjet të pagave për 100 euro.

Siç ka njoftuar Federata e Sindikatave të Pavarura Elektrokosova, kjo grevë do të zgjasë për tri ditë rresht.

Greva sot është mbajtë një orë. Më 12 maj do të jetë dyorëshe dhe ditën e tretë do të jetë grevë treorëshe.

KALLXO.com ka siguruar disa pamje nga gjendja para objektit të KEDS/KESCO