Postet nga: Graçanica

Qytetarët serbë mblidhen për të festuar Vidovdanin

13:11 – Policia kontrollon qytetarët para se të hyjnë në festën e Vidovdanit në Gazimestan - VIDEO 

Edhe sot protestohet në Graçanicë, Policia njofton për bllokim të rrugës

Policia e Kosovës ka njoftuar se janë paralajmëruar për një protestë që do të mbahet sot në Graçanicë.

Dhjetë persona përleshen mes vete, 9 prej tyre ishin nën ndikimin e alkoolit

Dhjetë persona dyshohet se janë përleshur në mes vete në fshatin Llapllasellë të Graçanicës.

Vazhdojnë protestat në Graçanicë, Policia njofton për bllokim të rrugës kryesore

Arrestimi i një qytetari me nacionalitet serb, Dragisha Millenkoviq, i cili po dyshohet për krime lufte në Kosovë, ka bërë që edhe sot qytetarët serb të paralajmë...

Sheshi ne Prishtine

Bashkëjetesa mes të rinjve shqiptarë dhe serbë

Rrëfimet e fëmijërisë marrin nuancë më të errët për ata që këtë fazë të jetës e kalojnë në Preshevë apo ndonjë vend tjetë...

Komuna e Graçanicës e pasur me ngjarje kulturore

Komuna e Graçanicës në vitet e fundit është bërë qendër kulturore për komunitetin serb dhe komunitet tjera që jetojnë në këtë komunë. Në Graç...

Pjesë të ndryshme të Kosovës - probleme të ndryshme të të rinjve

Jeta e të rinjve në Kosovë ndryshon nga vendi në vend. Të rinjtë që jetojnë në katër komuna në veri, Mitrovicë, Zveçan, Zubin Potok dhe Leposaviq janë më ...

Protesta e paralajmëruar nga serbët, bllokohet rruga për Graçanicë (FOTO)

Serbët kanë paralajmëruar protestë në Graçanicë, Shtërpcë dhe në veri të Mitrovicës.