Postet nga: grabitje me arme

Grabitje nën kërcënimin me sëpatë në Kaçanik

Në fshatin Doganaj të komunës së Kaçanikut është raportuar për një grabitje nën kërcënimin e sëpatës.

Grabitet me armë një institucion mikro-financiar në Prishtinë

Dy persona të maskuar nën kërcënimin e armës kanë grabitur 200 euro dhe një arkë të vogël në një institucion mikro- financiar derisa aty po punonin ...

Grabitje me armë në një hotel në Pejë

Një rast grabitje dhe përdorim i armës ka ndodhur në qytetin e Pejës, të dielën rreth orës 06:15.

Pejë - Policia kërkon ndihmë për identifikimin e grabitësit

Policia e Kosovës ka kërkuar ndihmë nga qytetar për identifikimin e një personi të dyshuar për disa raste të grabitjeve me armë.

Grabiten para nën kërcënimin e armës në Deçan

Një burrë dhe një grua derisa po e dërgonin pazarin ditor në bankë, nën kërcënimin e armës një person u ka grabitur paratë.

Grabitet me armë një bastore sportive në Kaçanik

Në fshatin Doganaj të Komunës së Kaçanikut ka ndodhur një grabitje e armatosur.

Pas tentim vjedhjes, grabitësit gjuajnë me armë pronarët e shtëpisë në Vushtrri

 

Grabitje me armë në një pompë derivatesh në Podujevë

Dy punonjës të një pike të derivateve në Podujevë, kanë raportuar se derisa ishin duke punuar, dy persona të maskuar dhe nën kërcënim të armës ...