Postet nga: gllanasellë

Bashkëfshatarët e Ramiz Lladrovcit kundërshtojnë projektin e Komunës për rrugë të gjerë veç 2 metra

Banorët e fshatit Gllanasellë të Drenasit po kundërshtojnë projektin e nisur të Komunës që një pjesë e rrugës të shndërrohet në trotuar.

Nën kërcënim të thikës, vidhen para e cigare në Drenas

Tre persona të veshur në të zezë dhe të maskuar në fytyrë nën kërcënimin e thikës kanë hyrë në një dyqan në fshatin Gllanasellë të Drenasit ...

Në Gllanasellë Premtohet Ndriçim Gjatë Votimit

Në Gllanasellë Premtohet Ndriçim Gjatë Votimit

Në klasat që shërbenin si vendvotime në Shkollën e Gllanasellës funksiononte vetëm nga një poç elektrik që nuk prodhonte dritë të mjaftueshme për votuesit dhe ...

PZAP Aprovon Ankesën e BIRN/ Internews Kosova për Zgjedhjet në Drenas

PZAP Aprovon Ankesën e BIRN/ Internews Kosova për Zgjedhjet në Drenas

Kryesuesit të vendvotimit Beqir Nika, anëtarëve të të njëjtit vendvotim Ilir Nikës, Fidaije Zogajt dhe Fehmi Berishës, sipas PZAP-së, u ndalohet pjesëmarrja në zgjedhje ...

VIDEO: Ndërhyrja e Policisë në Gllanasellë

VIDEO: Ndërhyrja e Policisë në Gllanasellë

Kundërthëniet rreth një vote janë arsyeja pse Policia është futur në qendrën e votimit në Gllanasellë të Drenasit.

Policia Ndërhyn në Fshatin e Lladrovcit

Policia e Kosovës është futur në njërën prej qendrave të votimit në fshatin Gllanasellë.

Votimi me Gjenerator në Gllanasellë

Votimi me Gjenerator në Gllanasellë

Monitoruesi i KALLXO.com ka vërejtur që votimi në këtë qendër, të vendosur në shkollën “Xhevë Lladrovci” është duke u zhvilluar nën zhurmën e ...

Gjykata Gjobit Natasha Kandiqin për Akuzat Ndaj Gjeneralit Dikoviq