Postet nga: gjykatesi

Gjykata vendos ndaj ish gjyqtarit Puka

Ish-gjyqtari Kolë Puka është liruar nga akuza për veprën penale shpëlarje parash.

Ish-gjyqtari i akuzuar për ryshfet edhe sot vazhdoi me dhënien e mbrojtjes

Në gjykatën e Prishtinës ka vazhduar gjykimi me dhënien e mbrojtjes nga ish gjyqtarit Sali Berisha, i akuzuar për marrje ryshfeti e armëmbajtje pa leje.

Prokuroria tërhiqet nga dëgjimi i njërit dëshmitar në rastin e ish- gjyqtarit Sali Berisha

 

Hulumtim - Pamjet denoncojnë gjykatësin tek negocion lëndën në zyrën e tij

Një hulumtim i KALLXO.com zbardhë sonte një dosje mjaft interesante në rajonin e Kaçanikut.

Gjyqtari amerikan u hoq nga gjykimi i çështjeve penale pasi shfuqizoi dënimin për sulm seksual

Një gjyqtar nga llinois i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, i cili shfuqizoi dënimin e një djali për sulm seksual, është hequr nga gjykimi i çështjeve penale, ...

KGJK zgjedh mbikëqyrësin e Gjykatës së Gjakovës, dega Rahovec

Gjykatësi Ilir Rashkaj është zgjedhur mbikëqyrës i Gjykatës së Gjakovës, dega Rahovec.

Kush është Tomislav Petroviq – Gjyqtar i emëruar në Departamentin Special në Apel

Këshilli Gjyqësor i Kosovës, në një takim të mbajtur të hënën ka caktuar tre gjyqtarë për Gjykatën e Apelit – Departamentin Special.

Heshtja e Gjykatës për lëndën e ish-gjykatësit të akuzuar për ushtrim ndikimi, Rafet Ismajli

Prokuroria Speciale me 4 mars 2020, ka ngritur aktakuzë ndaj ish-gjykatësit Rafet Ismajli dhe ish-policit Blerim Gashi, për veprën penale ushtrim ndikimi.