Postet nga: gjykatesi

Hulumtim - Pamjet denoncojnë gjykatësin tek negocion lëndën në zyrën e tij

Një hulumtim i KALLXO.com zbardhë sonte një dosje mjaft interesante në rajonin e Kaçanikut.

Gjyqtari amerikan u hoq nga gjykimi i çështjeve penale pasi shfuqizoi dënimin për sulm seksual

Një gjyqtar nga llinois i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, i cili shfuqizoi dënimin e një djali për sulm seksual, është hequr nga gjykimi i çështjeve penale, ...

KGJK zgjedh mbikëqyrësin e Gjykatës së Gjakovës, dega Rahovec

Gjykatësi Ilir Rashkaj është zgjedhur mbikëqyrës i Gjykatës së Gjakovës, dega Rahovec.

Kush është Tomislav Petroviq – Gjyqtar i emëruar në Departamentin Special në Apel

Këshilli Gjyqësor i Kosovës, në një takim të mbajtur të hënën ka caktuar tre gjyqtarë për Gjykatën e Apelit – Departamentin Special.

Heshtja e Gjykatës për lëndën e ish-gjykatësit të akuzuar për ushtrim ndikimi, Rafet Ismajli

Prokuroria Speciale me 4 mars 2020, ka ngritur aktakuzë ndaj ish-gjykatësit Rafet Ismajli dhe ish-policit Blerim Gashi, për veprën penale ushtrim ndikimi.

Dosja e Prokurorisë - Gjykatësi i arrestuar mbante allti pa leje në banesë

Gjykatësi nga Peja i cili u kap m ‘pelë për dore’ nga Prokuroria  Shtetit, sipas dosjes së Prokurorisë është kapur duke pranuar mito.

Nënkryetari i Gjykatës me veturë 24 mijë euro

553 mijë e 500 euro ka vlerë pasuria e pa luajtshme e nënkryetarit të Gjykatës së Prishtinës, gjykatësit Arben Hoti.

Gjykatësi pa shtëpi

Gjykatësi i Gjykatës së Prishtinës Beqir Kalludra si duket nuk posedon as shtëpi e as banesë në emër të tij.