Postet nga: Gjykata Themelore e Pejës

Arrestohet në Istog i kërkuari për kontrabandim me emigrantë

Policia në rajonin e Pejës ka njoftuar se ka arrestuar një person të dyshuar i cili ishte në kërkim nën dyshimet se kishte bërë kontrabandim me ...

Paraburgim të dyshuarve se morën 90 mijë euro fajde për 1,700 euro borxh

Gjykata në Pejë u ka caktuar masën e paraburgimit tre të dyshuarve për fajde me inicialet I.D, B.N dhe A.Gj.

Dënim për Pjesëmarrje në Rrahjen që Rezultoi me Vrasje

Isuf Abazaj është dënuar nga Gjykata në Pejë për pjesëmarrje në rrahjen gjatë së cilës pati të shtëna që shkaktuan vrasjen e Ibrahim Nezirajt.

3 Vjet Burg për Përvetësim të Paligjshëm të 715 Mijë Eurove

I pandehuri A.Sh. nga Peja është gjetur fajtor për veprën penale përvetësim i paligjshëm i 715 mijë eurove dhe është dënuar me tre vjet ...

Kryegjykatësi Kërkon Prani të Policisë në Gjykatën e Pejës

Kryetari i Gjykatës Themelore të Pejës, Kreshnik Radoniqi, vendimin e parë në këtë pozitë thotë se e ka marrë për ndalimin e duhanit në hapësirat ...

Vajza i Del Krah Nënës në Gjyqin për Pronën

Zyrafete Huskaj përmes padisë po kërkon nga ish-burri i saj, Hasan Huskaj, njohjen e të drejtës në pronësi për shtëpinë në fshatin Lubeniq.

Nuk Ankohet Avokati i Policit

Çekaj nuk e shfrytëzoi afatin ligjor të ankesës ndaj masës së shqiptuar për të mbrojturin e tij, pasi tha për KALLXO.com se ankesat e ...

30 Ditë Paraburgim për Policin

30 Ditë Paraburgim për Policin

Gjykata Themelore e Pejës ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditësh ndaj policit Shefqet Kamberaj, i cili dje rreth orës 2:00 në Deçan ka privuar nga ...