Postet nga: gjykata e prizrenit

Dëshmitari: Në emër të detyrimit të akuzuarit Asdren Mekaj i janë paguar rreth 400 mijë euro

Zef Gruda, babai i të dëmtuarit Pal Gruda, gjatë deklarimit të tij në Gjykatë ka thënë se Pali i ka dhënë të akuzuarit Asdren Mekaj rreth 400 mijë ...

Gjykimi i ish-inspektorit për mbindërtimin në Prizren, mbrojtja kërkon që eksperti të japë sqarime shtesë

Gent Gjini, mbrojtës i të akuzuarit Nexhmedin Musliu, ish-inspektor komunal i ndërtimit në Prizren, në seancën e sotme ka propozuar që të ftohet eksperti për të ...

Gjykimi për ndërtimin e Shtëpisë së Kulturës në Zhur, Gjykata e hedh si të papranueshme ekspertizën

Ish-zyrtarët komunalë të Prizrenit, Almir Saiti, Muhamet Bajrami, Hatixhe Përzhella dhe zyrtarja e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Drenusha Behluli-Mehmeti, po përballen me gjyqin pë...

Përfundon intervistimi i kandidatëve për kryetar të Gjykatës së Prizrenit

Ish-kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK), Skender Çoçaj, nuk ka marrë pjesë në procesin e intervistimit të kandidatëve për kryetar të Gjykatës ...

Në gjykimin për krime lufte të ish-ushtarit të UÇK-së propozohet të dëgjohen disa dëshmitarë

Në rigjykimin e ish-luftëtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Remzi Shalës, palët në procedurë janë pajtuar që të dëgjohen edhe disa dëshmitarë.

Vlera milionëshe e pronave për ndërtimin e objekteve të tri gjykatave

Pronat në të cilat do të ndërtohen objektet e reja të gjykatave të Pejës, Mitrovicës dhe Prizrenit kanë vlerën e miliona eurove.

Shtyhet gjykimi ndaj ish-zyrtarëve komunalë lidhur me ndërtimin e Shtëpisë së Kulturës në Zhur

Pasi që nuk ishte përkthyer shtojca e ekspertizës financiare në rastin ku ish-zyrtarët komunalë të Prizrenit, po akuzohen për keqpërdorim të detyrës zyrtare, seanca ...

Aktakuzë për tentimvrasjen që ndodhi në Prizren pas një fjalosje në komunikacion

Prokuroria e Prizrenit ka ngritur aktakuzë ndaj një personi për tentimvrasjen e cila ka ndodhur më 10 janar në rrugën "Xhemil Fluku" Prizren.