Postet nga: Gjykata e Prishtinës

Mbrojtësi i Nenad Rikallos: Gjejeni një ekspert tjetër ose urdhëroni një super-ekspertizë!

Mbrojtësi i ish-ministrit të Bujqësisë Nenad Rikallo, Miodrag Bërklaq, i pakënaqur me ekspertizën e ekspertit financiar, kërkoi nga Gjykata që të caktohet një ekspert ...

I ftohti në gjykatë shtyn seancën ndaj Pal Lekajt dhe të tjerëve për rastin e 53-milionëshit

Në Gjykatën e Prishtinës sot ishte paraparë që tërë ditën të dëgjohen dëshmitarët për rastin e njohur si 53-milionëshi, ku të ...

Eksperti financiar dëshmon në gjykimin ndaj ish-inspektorëve të Komunës së Prishtinës

Në Gjykatën e Prishtinës ka vazhduar gjykimi ndaj ish-inspektorit të Komunës së Prishtinës, Ismet Haliti, i cili po akuzohet për korrupsion.

Dënohet dileri i kokainës në Fushë-Kosovë

Gjykata e Prishtinës e ka shpallur fajtor dhe e ka dënuar me burg me kusht e gjobë të pandehurin R.H., i akuzuar për posedim të drogë...

Ish-gjyqtari Sali Berisha i akuzuar për ryshfet: 10 mijë eurot në zarf ishin të motrës së gruas time

I akuzuar për marrje ryshfeti dhe armëmbajtje pa leje, ish-gjyqtari Sali Berisha ka paraqitur mbrojtjen e tij në Gjykatën e Prishtinës përballë akuzave që rë...

Fillon rishtazi gjykimi ndaj ish-ministrit të Bujqësisë, Nenad Rikallo dhe të tjerëve për korrupsion

Në Gjykatën e Prishtinës ka filluar rishtazi gjykimi ndaj ish-ministrit të Bujqësisë, Nenad Rikallo, dhe ndaj Kapllan Halimit, Shefki Zeqirit, Ekrem Gjokës, Shkëlzen Morinës, ...

Refuzohet ankesa e Qeverisë kundër vendimit të Gjykatës së Prishtinës lidhur me uljen e pagave të gjyqtarëve dhe prokurorëve

Gjykata e Apelit, Departamenti për çështje administrative, ka marrë aktvendim përmes të cilit  e ka refuzuar ankesën Qeverisë së Kosovës kundër vendimit të Gjykatës ...

Reagim i Rrjetit të Grave për rastin e dhunimit të 11 vjeçares

Rrjeti i Grave të Kosovës (RrGK) ka kërkuar të merren masa disiplinore ndaj prokurorëve të përfshirë në hetimet dhe aktakuzën, në rastin e dhunimit të 11 ...