Postet nga: Avni Syla

Tentimvrasja për shkak të borxhit, i akuzuari ballafaqohet në Gjykatë me rrëfimin e të dëmtuarit

Mehmet Bujupi, i akuzuar nga Prokuroria për vrasje të rëndë në tentativë e cila ndodhi në korrik të vitit 2022 në fshatin Arllat të Drenasit, është ulur sot më 12.06.2024 ...

Lirohet nga akuza Kreshnik Bajraktari, zyrtari i Këshillit të Kosovës për Trashëgimi Kulturore

Gjykata e Prishtinës e ka liruar nga akuza Kreshnik Bajraktarin, zyrtar i Këshillit të Kosovës për Trashëgimi Kulturore (KKTK).

Gjykimi i mjekëve lidhur me rastin e vdekjes së pacientes 36-vjeçare në QKUK, dështon të mbahet seanca

Në Gjykatën e Prishtinës ka dështuar të mbahet seanca ndaj Vjosa Zejnullahut, Myzeine Mujës, Selman Demollit dhe Bashkim Shehollit, të cilët po akuzohen për ...

Prek fundin për herë të katërt gjykimi i të akuzuarve për rastin e vrasjes në lokalin “Bon Vivant”

Sherif Krasniqi dhe Masar Gërdovci, të akuzuar për rastin ku kishte mbetur i vrarë Rrahman Uka, roje në lokalin ‘Bon Vivant”, në vitin 2014, janë ulur sërish sot, ...

Gjykata e Prishtinës merr vendim për zyrtarin e komunës së Obiliqit i akuzuar për keqpërdorim

Gjykata e Prishtinës e ka liruar nga akuzat për keqpërdorim të detyrës dhe autoritetit zyrtar Sherif Hotin, zyrtar përgjegjës i prokurimit në Komunën ...

Gjykata Themelore - Burgim dhe gjobë ndaj hetuesit të Policisë

Hetuesi policor, Bekim Hyseni është gjetur fajtor nga Gjykata e Prishtinës për veprën penale 'Ushtrim Ndikimi'.

Gjykimi ndaj ish-pronarit të kompanisë 'Sallahu', dëshmon ish-zyrtarja e prokurimit

Drejtori i Njësisë së Auditimit të Brendshëm në Ministrinë e Infrastrukturës, Begzad Musliu, dhe ish-pronari i kompanisë “Sallahu” SH.P.K, Naim Sallahu, kanë dalë  para Gjykatë...

Akuzat për marrje të ryshfetit ndaj ish-kryeshefit të KPM-së, prokurori thotë se vërtetua vepra e mbrojtja pretendon për fshehje të provave

Ish-kryeshefi i Komisionit të Pavarur për Media, Luan Latifi, ka dalë sot para Gjykatës së Prishtinës për t'u përballur me akuzat për korrupsion. I ...