Postet nga: fikrije fejzullahu

Prokurorja kërkon dënimin e deputetit të LDK-së dhe të tjerëve

Në gjykimin ndaj deputetit të LDK-së, Naser Osmanit dhe gjashtë të tjerëve, të cilët po gjykohen për keqpërdorim të detyrës zyrtare në lidhje me privatizimin ...

Dënohet Ramadan Muja

Gjykata e Gjilanit  ka shpallur sot verdiktin ndaj ish-kryetarit të Prizrenit Ramadan Muja, dhe ish-zyrtarëve tjerë të kësaj komune të akuzuar bashkë me të për vepra penale ...

Nesër shpallet vendimi për Ramadan Mujën dhe të tjerët

Nesër në Gjykatën Themelore të Gjilanit pritet të shpallet verdikti ndaj ish-kryetarit të Prizrenit, Ramadan Muja, dhe ish-zyrtarëve të tjerë të kësaj Komune, të akuzuar bashkë ...

Nesër jepet fjala përfundimtare në gjykimin e Ramadan Mujës dhe të tjerëve

Nesër në Gjykatën e Gjilanit do të vazhdojë gjykimi ndaj ish-kryetarit të Prizrenit, Ramadan Muja, dhe ish-zyrtarëve të tjerë të kësaj Komune, të akuzuar bashkë me ...

Shtyhet fjala përfundimtare për gjykimin e deputetit të LDK-së për privatizim të fabrikës

Nuk është dhënë fjala përfundimtare në gjykimin ndaj deputetit Naser Osmanit, i cili së bashku me 7 persona tjerë po akuzohet në lidhje me privatizimin e fabrikës “Fan” ...

I akuzuari tregon pse e hipotekoi në bankë fabrikën e privatizuar

Në seancën e sotme ne gjykimin ndaj Naser Osmanit dhe të akuzuarve të tjerë që po gjykohen ne lidhje me privatizimin e fabrikës “FAN” në Podujevë, mbrojtjen e ...

I akuzuari Deshishku mohon se vetes i solli dobi në vlerë 5.4 milionë euro

Në gjykimin ndaj Naser Osmanit dhe të akuzuarve të tjerë që po gjykohen në lidhje me privatizimin e fabrikës “FAN” në Podujevë, mbrojtjen ka filluar ta japë i akuzuari ...

Në gjykimin e ish-kryetarit të Prizrenit u morën në pyetje tre të akuzuarit e tjerë

Në Gjykatën e Gjilanit është mbajtur vazhdimi i shqyrtimit gjyqësor ndaj të akuzuarve Ramadan Muja dhe të tjerëve, të akuzuar për keqpërdorim të detyrës ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!