Postet nga: fikrije fejzullahu

Vrasja e ish-kryeshefit Policisë në kohën e paraluftës, Gjykata vendosi për të akuzuarin - VIDEO

 

Dështon për herë të dytë radhazi gjykimi për kontrabandë të armëve

Në Gjykatën e Prishtinës ka dështuar të mbahet gjykimi ndaj të akuzuarve Izedin Mejzini, Vesat Imeri, Nexhip Gashi, Besim Sylejmani, Naim Abrashi dhe Sylë Sylejmani të akuzuar ...

Prokuroria kërkon dënim për dy të akuzuarit që udhëtuan drejt Sirisë për "qëllime të terrorizmit"

Në gjykimin ndaj Kreshnik Maqanit dhe Leonard Trepçës, të cilët akuzohen se udhëtuan drejt Sirisë për qëllime terrorizmi, është dhënë fjala përfundimtare.

"Më fliste djalli": Pendohet në gjykatë personi i akuzuar për kërcënim ndaj Presidentit dhe kryetares së Gjykatës Kushtetuese

Në gjykimin ndaj G. M., i cili akuzohet për “shtytje në kryerjen e veprave terroriste”, është dëgjuar eksperti i psikiatrisë.

Drejt fundit gjykimi ndaj të akuzuarit për terrorizëm

Në gjykatën e Prishtinës sot ka përfunduar gjykimi ndaj të pandehurit Fitimi Lladrovci i akuzuar për veprën penale të shtytjes për kryerjen e veprave ...

I dënuar me 30 vjet burg për vrasje, Gëzim Retkoceri kërkon drejtësinë në Gjykatën e Apelit

I dënuar me 30 vjet burgim për vrasjen e Naim Hajrizit, i akuzuari Gëzim Retkoceri i është drejtuar për drejtësi Gjykatës së Apelit.

Mbrohet në heshtje i akuzuari për tri vrasje të vitit 2004

Në gjykatën e Ferizajt ka vazhduar gjykimi ndaj Heset Salihajt i cili akuzohet nga Prokuroria Speciale e Kosovës për tri vrasje.

Gjykatësi Vesel Ismaili nuk e ka ende gati aktgjykimin e shkruar në rastin 'Çekiçi'

Sot një muaj ishte blinduar Gjykata e Prishtinës, nga Njësia e Reagimit të Shpejtë, gardianët e Qendrës Korrektuese dhe zyrtarët Policorë për sigurimin e ...