Postet nga: fikrije fejzullahu

I akuzuari tregon pse e hipotekoi në bankë fabrikën e privatizuar

Në seancën e sotme ne gjykimin ndaj Naser Osmanit dhe të akuzuarve të tjerë që po gjykohen ne lidhje me privatizimin e fabrikës “FAN” në Podujevë, mbrojtjen e ...

I akuzuari Deshishku mohon se vetes i solli dobi në vlerë 5.4 milionë euro

Në gjykimin ndaj Naser Osmanit dhe të akuzuarve të tjerë që po gjykohen në lidhje me privatizimin e fabrikës “FAN” në Podujevë, mbrojtjen ka filluar ta japë i akuzuari ...

Në gjykimin e ish-kryetarit të Prizrenit u morën në pyetje tre të akuzuarit e tjerë

Në Gjykatën e Gjilanit është mbajtur vazhdimi i shqyrtimit gjyqësor ndaj të akuzuarve Ramadan Muja dhe të tjerëve, të akuzuar për keqpërdorim të detyrës ...

Bujar Bukoshi i sëmurë, kërkohet veçimi i procedurës ndaj tij

Gjendja e keqe shëndetësore e ish-ministrit të Shëndetësisë, Bujar Bukoshit, si dhe kërkesa për veçimin e procedurës penale ndaj tij ka bë...

VIDEO: Prokurorja Fle Gjatë Seancës

Në gjykimin e Ramadan Mujës dhe ish-zyrtarëve të Komunës së Prizrenit, u lexuan dëshmitë e dëshmitarëve të dhëna gjatë shqyrtimit të kaluar gjyqë...

Shyqyri Haxha Shpallet i Pafajshëm

Ish kryeshefi i Postës dhe telekomit të Kosovës, Shyqyri Haxha, është liruar nga akuzat për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Prokurorja Kërkon Dënim për Shyqyri Haxhën

Prokurorja Kërkon Dënim për Shyqyri Haxhën

Prokurorja e Prokurorisë Themelore të Prishtinës, Fikrije Fejzullahu ka kërkuar nga gjykata që ish kryeshefi ekzekutiv i PTK-së, Shyqyri Haxha, të shpallet fajtor dhe të dënohet pë...

Deputetët e Akuzuar e Quajnë Politike Aktakuzën

Deputetët e Akuzuar e Quajnë Politike Aktakuzën

Katër deputetët e opozitës që dolën sot para gjykatës, e quajtën politike aktakuzën e ngritur për hedhje të gazit lotjsellës në ...