Postet nga: Fehmi Musa

VIDEO - Momenti kur i akuzuari për kërcënimin e ambasadorit Qëndrim Gashi, dënohet me burgim

 

I dënuari në rastin 'Badovci', arrestohet nën dyshimin se kërcënoi ambasadorin e Kosovës në Francë

Fehmi Musa, i cili ishte i dënuar në rastin e njohur "Badovci" është arrestuar sot nga Policia.

Supremja e liron të akuzuarin e rastit Badovci

Gjykata Supreme e Kosovës ka liruar nga akuza Fehmi Musën, i akuzuar në rastin e njohur në publik si rasti ‘Badovci’.

VIDEO - Dënohet sërish i akuzuari në rastin ‘Badovci’

Fehmi Musa, i akuzuar në rastin e njohur si “Badovci”, është shpallur përsëri fajtor nga Gjykata e Prishtinës.

Fehmi Musa: Njeriu që më ka ndalur të shkoja në Siri është Shefqet Krasniqi

Fehmi Musa, i akuzuar për ndihmë në kryerjen e veprave terroriste në rastin e njohur si “Badovci” ka dhënë sot mbrojtjen para Gjykatës.

Gjykimi për rastin "Badovci", Fehmi Musa sërish deklarohet i pafajshëm

Në ri gjykimin ndaj Fehmi Musës, i akuzuar për veprën penale shtytje në terrorizëm në rastin e njohur si “Badovci”,  i akuzuari përsëri  u ...

Përsëri shtyhet seanca për terrorizëm ndaj Fehmi Musës

Në Gjykatën Themelore sot ishte paraparë të mbahet seanca ndaj Fehmi Musës i akuzuar për veprën penale që lidhet me terrorizëm në rastin “Badovci”, por ...

Mungon prokurori dhe mbrojtësi, dështon seanca për terrorizëm ndaj Fehmi Musës

Seanca e gjykimit ndaj Fehmi Musës, i akuzuar për veprën penale që lidhet me terrorizëm në rastin “Badovci”, ka dështuar sot në Gjykatën Themelore ...