Postet nga: fatmir sfishta

Kushtet dhe jeta në konvikte, shtëpia e dytë e studentëve

Mungesa e ujit të nxehtë, papastërtia në banja, mungesa e internetit të rregullt, janë disa nga problemet që hasin në përditshmëri studentët e Universitetit të Prishtinë...

Vala e parë do sjellë rreth 250 afganë në Kosovë, strehimi mund t’u bëhet në Qendrën e Studentëve

Kosova, Shqipëria e Maqedonia e Veriut do të jenë nikoqire të qindra-mijëra afganëve pasi në vendin e Lindjes së Mesme grupi i talibanëve pushtoi Afganistanin.

Të hënën vendoset për hapjen e konvikteve për studentë

Konviktet e Qendrës së Studentëve në Prishtinë pritet të hapen edhe këtë vit akademik.

Kush do të jap përgjegjësi për gjërat e humbura të studentëve në konvikte?

Qendra e Studentëve tash e tre muaj ka shërbyer për karantinimin e personave të cilët kanë ardhur nga jashtë Kosovës, në mënyrë që të ...

Thaçi u bën apel qytetarëve të qëndrojnë në shtëpi

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka vizituar sot Qendrën e Studentëve në Prishtinë, aty ku janë të vendosur në karantinë qytetarët e Kosovës që ...

Konviktet e Studentëve në Prishtinë shndërrohen në karantinë

Objektet e Qendrës së Studentëve në Prishtinë, do të shndërrohen në karantinë.

Fillon dezinfektimi i Konvikteve të Studentëve

Konviktet e Studentëve të Universitetit të Prishtinës kanë filluar të dezinfektohen.

ORCA: Studentët e Universitetit të Prishtinës përballen me shpenzime të mëdha

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA) sot ka publikuar hulumtimin për shpenzimet e studentëve të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, i cili tregon ...