Postet nga: Dekani

Dyshime se u çelën dosjet e konkursit për staf të rregullt në Fakultetin e Bujqësisë

Dosjet e aplikuesve për emërim, riemërim ose avancim në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” dyshohet se u hapën ...

Propozimi i ri për paga - paga e një dekani më e lartë se e një mjeku specialist

Dekani i një fakulteti në universitetet publike të Kosovës, sipas projektligjit të ri për paga, pritet të ketë pagën më të lartë se një zv/ministër ...

Driton Balaj emërohet dekan i Fakultetit Ekonomik të UP-së

Profesori i asocuar, Driton Balaj është emëruar sot nga Senati i Universitetit të Prishtinës si dekan i Fakultetit Ekonomik.

Driton Balaj propozohet për dekan të Fakultetit Ekonomik

Profesori i asocuar, Driton Balaj është propozuar nga ana e Këshillit të Fakultetit Ekonomik si dekan i ri, pas dorëheqjes së ish-dekanit, Fatos Ukaj.

Dashamir Bërxulli votohet për dekan në Fakultetin Filozofik

Profesori Dashamir Bërxulli është votuar  për dekan në Fakultetin Filozofik në Universitetin e Prishtinës.

Profesori ankohet për keqmenaxhim në Universitetin e Mitrovicës

Themelimi i tre fakulteteve të reja në Universitetin e Mitrovicës është përcjellë me pakënaqësi te stafi akademik të cilët kanë ankesa për menaxhmentin në ...

“Është Kokëfortë”, Arsyeja që e Privoi nga Puna në UP

Hyrije Koraqi mendon se i është bërë e padrejtë nga Universiteti Publik i Prishtinës i cili nuk e angazhoi si asistente lëndësh në Fakultetin e Bujqë...